Vores filosofi

 
 

Vi tror på holistisk skønhed

Hos Beauty Avenue Spa & Brow Bar tror vi på en holistisk, naturlig og bæredygtig tilgang til skønhed. Vi ønsker at hjælpe vores gæster med at finde balance i livet ved at få alle til at føle sig smukke – og udstråle skønhed. 

... det handler ikke blot om de produkter og behandlinger, du modtager her, men også om følelsen af at blive forstået, næret og plejet. Et sted, hvor du helt kan være dig selv, i hænderne på behandlere der er passionerede om at hjælpe dig til at føle dig smukkere og til at føle dyb velvære.
— Stella Nisreen Kanaan, CEO og grundlægger af Beauty Avenue

Økologi, genbrug & nytænkning inspirerer os

Hos Beauty Avenue har vi truffet et valg om ikke at ville udsætte hverken vores gæster, vores personale eller miljøet for kemikalier, vi ved, kan være- eller er - potentielt skadelige på den ene eller anden vis. Dette sikrer vi ved at gå efter 3. parts økologiske certificeringer, når vi vælger vores produkter. Dermed er vi, vores personale og i sidste ende dig som forbruger sikret, at alle produkter lever op til den aller højeste standard.

Med vores over 18 års erfaring gennemtester vi grundigt alle produkter, inden vi sælger dem videre til dig. Vi vælger udelukkende økologisk certificerede skønhedsprodukter af den højeste kvalitet og fra leverandører hvis vision vi kan stå inde for og identificere os med.

Derfor kan du altid føle dig helt tryg ved at vide, at uanset hvilken behandling du vælger, eller hvilket produkt du køber, så har vi gjort alt forarbejdet, og sikret dig det sundeste, mest effektive, grønne og bæredygtige alternativ.

Det har vi, fordi vi går op i din sundhed – men også i din spaterapeuts sundhed, sundheden hos producenterne, hos dem, der dyrker de ingredienser, som indgår i produkterne – og i sidste ende vores planets sundhed.