contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.

Forhåbningsholms Allé 3
1904
Denmark

33362090

Økologisk manicure & pedicure

beauty-avenue-oekologiske-manicure-pedicure.jpg
 

Økologiske, sunde, giftfri og  lækre manicure og pedicure

 

En smuk manicure eller pedicure handler ikke om lakering af neglene. Et grundigt neglebåndsarbejde og en præcis formfilning er det, der gør forskellen, og giver den smukkeste og mest holdbare manicure eller  pedicure. Med holdbarhed, mener vi  selve behandlingen og ikke lakken. 

Du kan forvente at holdbarheden af lakken ved din manicure kan være 1 til 3 dage, alt afhængigt af hvordan du bruger dine hænder. Ved en pedicure holder lakken ofte længere end ved manicure. Vi anbefaler at du køber din valgte farve med dig hjem for at gen-lakere neglene selv, så du kan forlænge det smukke resultat. Køber du den på dagen vil du spare 50kr.

Ved Beauty Avenue har vi truffet et bevidst valg ved at fravælge semi-permanente lakker, gel-lakker og konventionelle neglelakker, som desværre indeholder giftige kemikalier, der kan risikere at skade helbredet og føre til allergi hos dig og din spa-terapeut. Vi har i stedet valgt at prioritere din og dine negles sundhed. Derfor tilbyder vi vandbaserede neglelakker, som er sunde alternativer, og vi har et stort udvalg af sæsonens farver. Resultatet bliver smukt uden at skade hverken negle eller helbred.

Til alle mani- og pedicure tilbyder vi vandbaserede neglelakker, som er sunde alternativer, og vi har et stort udvalg af sæsonens farver.

For at pleje huden på dine hænder og fødder bedst muligt er alle produkter – fra de håndcremer og olier fra Intelligent Nutrients ned til de vatrondeller, vi bruger – økologisk certificerede..

 
 
 

 

Vidste du?

 

Som professionel behandler er det faktisk ulovligt at påføre både almindelig lak og Shellac uden den rigtige udsugning og værnemidler præcis som det er krævet af frisørsaloner.

Det er fordi at disse produkter udskiller farlige og sundhedsskadelige dampe som er usundt både for vores gæster og vores behandlere. Som klinik er det et lovkrav at man bruger udsugning, men det informerer mange producenter ikke hverken de professionelle eller forbrugeren om.

Som professionel behandler er det faktisk ulovligt at påføre både almindelig lak og Shellac uden den rigtige udsugning og værnemidler præcis som det er krævet af frisørsaloner.
 
 

 

Behandlinger

 
 

Økologisk manicure 

uden lakering // 30 min // 450,- 
med vand-baseret lakering* // 35 min // 450,-

Denne effektive manicure er en god måde at sørge for et smukt og velplejet look i en travl hverdag. Manicuren inkluderer formfilning af negle, fjernelse af neglebånd og negle-buffing.

For vedligeholdelse anbefales ca. hver 14. dag.

 

Økologisk Spa manicure 

uden lakering / 45 min. / 650,-
med vand-baseret lakering* / 50 min. / 650,-

En nydelse for dine hænder. Udover formning, blødgøring, eksfoliering og pleje af dine neglebånd bliver dine arme og hænder masseret i varm olie. Intelligent Nutrients økologiske ingredienser styrker og plejer negle og neglebånd, og hænderne bliver tydeligt blødere og glattere. Behandlingen inkluderer en negle-buffing.

For vedligeholdelse anbefales ca. 14. dag eller 4 uger mellem de mindre manicures. 

Køb en vandbaseret Acquarella neglelak (normalpris 180kr.) i forbindelse med din behandling og spar 50kr. Ved at købe lakken med hjem kan du gen-lakere dine negle, og forlænge det smukke professionelle resultat.

 

Økologisk pedicure 

uden lakering / 40 min. / 550,- 
med vand-baseret lakering* / 45 min. / 550,-

Denne pedicure giver velplejede fødder i en travl hverdag. Den inkluderer formfilning af negle, fjernelse af neglebånd og negle-buffing. 

For vedligeholdelse anbefales ca. hver 8. uge.

 

Økologisk Spa pedicure 

uden lakering / 60 min. / 700,-
med vand-baseret lakering* / 60 min. / 700,-

Denne terapeutiske behandling giver nyt liv til dine fødder. Du starter med et aromatisk fodbad med mineralske salte og en varm indpakning af dine fødder, som reducerer døde hudceller, inden fødderne eksfolieres og files. Neglene bliver formet, neglebåndene minimeres, og derefter får fødder og underben massage. Intelligent Nutrients økologiske ingredienser styrker og plejer negle og neglebånd, og fødderne bliver tydeligt blødere og glattere. Behandlingen inkluderer en negle-buffing.

For vedligeholdelse anbefales ca. hver 8. uge.

Køb en vandbaseret Acquarella neglelak (normalpris 180kr.) i forbindelse med din behandling og spar 50kr. Ved at købe lakken med hjem kan du gen-lakere dine negle, og forlænge det smukke professionelle resultat.

Du er meget velkommen til at medbringe din egen neglelak, når du booker din manicure- eller pedicure behandling med lakering. Vær opmærksom på at neglelakken skal være vandbaseret. Andre slags neglelak er ikke tilladt på grund af de giftige dampe de producerer.

 
 

 

Drinks Menu

 

Udover Beauty Avenues egne lækre økologisk te-blanding, som vi altid tilbyder under din behandling, kan du også bestille nogle af vores lækre økologiske bobler med eller uden alkohol i mens du nyder din manicure eller pedicure. Se vores menu her.