contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.

Forhåbningsholms Allé 3
1904
Denmark

33362090

Økologiske massage- og kropsbehandlinger

 
 

Alle vores massage- og kropsbehandlinger inkluderer en konsultation, mens du nyder et forfriskende og eksfolierende fodbad.

Sæt ekstra tid af og kom 20 minutter før behandlingen starter, så du kan nå at klæde om, slappe af og udfylde spørgskemaet der omhandler dine ønsker og behov for behandlingen.

Efter behandlingen kan du afslutte med en lille nap i vores Relaxation Lounge, hvor din spaterapeut rådgiver dig om hvilke hjemmeplejeritualer, der passer til dig. 

 
 
Beauty-Avenue-Oekologiske-Massage-kropsbehandlinger.jpg

BODY SCRUBS & WRAPS

#SmoothMe #InnerWarmth

 

Smoothing Body Scrub

40 min. / 750,-

Smoothing Body Scrub er den perfekte behandling til dig der vil have en dybdegående eksfoliering af kroppen. Du bliver eksfolieret i vores egen milde økologiske saltscrub der stimulerer huden og fjerner døde hudceller og giver glød. Efter din bodyscrub tager du et brusebad og herefter bliver du masseret ind i en økologisk olieblanding, der gør din hud blød og gennemfugtet.

OBS: ønsker du en full body scrub før din Spray Tan skal du booke vores "Signature Spray Tan".

 

INner Warmth massage 

1t 10 min. / 1.050,- 

Forny krop og sind med denne nærende kropsindpakning. Behandlingen starter med en forfriskende tørpeeling af hele kroppen. Derefter bliver din krop pakket ind i en delikat økologisk certificeret olieblanding af jojoba, pebermynte, rosemarin, kanel og andre lækre ingredienser, som vil vække dine sanser og pleje din hud. Imens lindrer en hovedbunds- og fodmassage spændinger og fylder din krop med en dyb følelse af afslapning.  

 
 

 
Beauty-Avenue-Oekologiske-Massage-kropsbehandlinger.jpg

Holistisk massage

#InnerPeace #MyBodyMyTemple

 

INner Calm massage

30 min. / 500,-
60 min. / 850,-
90 min. / 1.050,-

En skræddersyet massage, der lindrer anspændthed og mentalt stress. Der bruges beroligende massageteknikker, som passer til netop dine behov, og en økologisk certificeret olieblanding sammen med Intelligent Nutrients aromaer, der passer til din fysiske og mentale tilstand.

Massagen genopretter balance i kroppen og reducerer spændinger, så du får en følelse af dyb, afslappet velvære.

 
 

 
Beauty-Avenue-Oekologiske-Massage-kropsbehandlinger.jpg

ON THE GO

#PetiteMassage #OnTheGoMeTime

 

Petite-massage

15 min. / 250,-

Petite-massagen er det perfekte valg til dig der har brug for et “Quick-Fix” til at lindre stress og anspændthed. Under behandlingen er du fuldt påklædt og siddende i vores ergonomiske massagestol, der giver dig mulighed for at være afslappet imens du bliver masseret. 

Du kan vælge at din behandler skal fokusere på enten: nakke, skuldre og ryg, nakke, skuldre og hovedbund eller nakke, skuldre, arme og hænder. Har du fx. tid imellem to behandlinger, er du kommet i god tid eller har du ikke noget du skal nå efter dine andre behandlinger, er du altid velkommen til at spørge i receptionen om der er tid til vores Petite-massage. 

 
 

 
Beauty-Avenue-Oekologiske-Massage-kropsbehandlinger.jpg

MASSAGE + FACIAL

#InnerPeace #GuiltFreeCombo #TheBestOfTwoWorlds

 

INner Peace Experience

30 min. massage + 20 min. Facial / 900,-
60 min. massage + 20 min. Facial / 1250,-
90 min. massage + 20 min. Facial / 1450,-

Kombiner to afslappende behandlinger og forkæl både krop og ansigt. Denne pakke indeholder vores Petite ansigtsbehandling, som blandt andet indeholder afrensning af hud, mild eksfoliering og en plejende ansigtsmaske. Behandlingen beroliger huden og giver den masser af fugt, så huden efterlades med en smuk glød.
Herudover indeholder pakken enten 30, 60 eller 90 minutters INnerCalm massage, der lindrer anspændthed og mentalt stress.

Ved INner Peace Experience er der fokus på total afslapning af både krop og sind og på at finde en indre ro.

 
 

 
 

Drinks menu

Udover Beauty Avenues egen lækre økologiske te-blanding, som vi altid tilbyder under din behandling, kan du også bestille nogle af vores særligt udvalgte økologiske bobler, med eller uden alkohol. Det kan du gøre før, under eller efter din behandling, alt efter hvilken behandling du har valgt. Se vores drinks menu her (in English).