Økologiske bryn- og threading behandlinger

 

Vores Brow Bar koncept

I mange år har retning af øjenbryn været en overset skønhedsbehandling. Tit har det blot været en del af din ansigtsbehandling eller dit besøg hos frisøren. 

Hos Beauty Avenue mener vi, at smukke øjenbryn er en vigtig del af et gennemført look. Dine bryn er rammen omkring dit ansigt, og de fremhæver din naturlige skønhed. 

Men vi oplever, at 85% af vores førstegangsbesøgende har overplukkede bryn eller er utilfredse med formen. Og mange kvinder er slet ikke klar over, hvor stor betydning smukke bryn har for deres ansigts harmoni. 

85 procent af vores førstegangsbesøgende har overplukkede bryn eller er utilfredse med formen.
— Beauty Avenue

Derfor fokuserer vi på at tilbyde dig vejledning og ekspertise, så vi kan forme dine bryn med netop DIT ansigt i fokus. Og tro os, det er faktisk utroligt, hvor meget et par velplejede bryn kan gøre for dit ansigt!

Med adskillige års erfaring er Beauty Avenues ejer, Stella Nisreen Kanaan, Danmarks førende Brow Design & Styling Artist. Hun behandler et utal af berømtheder, skønhedsredaktører og bloggere. Hun har udviklet sin helt egen unikke stil, hvor 5–6 forskellige trin er med til at sikre et perfekt resultat. Stella har personligt uddannet alle Brow Artists hos Beauty Avenue, hvilket sikrer dig det bedste resultat – uanset hvilken Brow Artist, der behandler dig.

 
 

Beauty Avenue's Brow Rehab™ program

Beauty Avenue's Brow Rehab™ er et behandlingsforløb for dig, som har overplukkede og tynde bryn, og nu ønsker at få fyldige bryn.

Det eneste, du skal fokusere på, er at lade dine bryn få fred, så de kan vokse naturligt. Du må altså ikke forme eller plukke dem selv. Hvis der er et par vildtfarende hår, så fjern dem — ellers SKAL du lade pincetten ligge.

Hvis du ønsker at fremme processen, anbefaler vi at du bruger en økologisk-certificeret amerikansk olie (castor olie), som kan hjælpe med at stimulere hårvæksten i de hårsække der stadig er aktive. Olien kan købes i vores butik.

Tag ikke fejl — det kræver mod og masser af tålmodighed at få perfekte bryn, og det kan tage alt fra 6 til 12 måneder, før du er i mål.

En økologisk-certificeret amerikansk olie (castor olie) kan hjælpe med at stimulere hårvæksten i de hårsække, der stadig er aktive. Olien kan købes i vores butik.
— Beauty tip

Hvordan kommer du i Brow Rehab™?

Når du har indset, at du skal på Brow Rehab™, fordi du enten er blevet anbefalet det efter en Bryn Konsultation hos os, eller selv synes at du har brug for det,  er det her vi træder til med omsorg og vejledning.

Sådan kan et typisk Brow Rehab™ forløb se ud:

Første fase: Udvoksning

Du lader dine bryn vokse ud i minimum 1-2 måneder før dit første besøg. 

Anden fase: Din første behandling

Du booker din første Brow Shape Design behandling, som inkluderer en konsultation, hvor vi tager udgangspunkt i dine bryns form og væksthastighed.  

Tredje fase: Gode ting kommer til dem, der venter

Cirka 2 måneder efter din Brow Shape Design inviterer vi dig til at booke tid til en Brow Rehab Correction (20 min / 250,-) behandling, hvor dine bryn bliver kontrolleret, formet med tråd og eventuelle vildtfarende hår fjernet. Hvis det er nødvendigt vil vi farve dine bryn (150,- ekstra) en nuance mørkere end normalt, hvilket gør udvoksningen mindre synlig.

Denne fase kan gentager sig 2-3 gange i en 6-10 måneders periode.

Fjerde fase: Næsten ude af Brow Rehab™

Tillykke! Din tålmodighed var det hele værd. Nu har du fået din naturlige brynform tilbage og nu skal du bare vedligeholde den. 

Vi anbefaler at du fremover booker tid hver 2-5. uge til en Brow Maintenance, for altid at have velplejet look. 


Behandlinger

 
 

Bryn Konsultation

10 min. / Gratis

Er du i tvivl om hvilken behandling, der passer bedst til dig? Så anbefaler vi, at du booker en gratis konsultation hos en af vores dygtige Brow Artists, som vil guide dig sikkert gennem “øjenbrynsjunglen”, så du trygt kan booke den rigtige behandling.

Du er også meget velkommen til at sende et billede af dine bryn (uden makeup) sammen med din kontaktinformation (navn, email og mobiltelefon) og spørgsmål til følgende email for at få en online konsultation:

Brow Shape Design

30 min. / 400,-
40 min. / 550,- / med farvning (spar 100,-)

Du har taget første skridt til et liv med perfekte bryn. Det eneste, du skal gøre, er at læne dig tilbage og lade en af Beauty Avenues Brow Artists forenkle og rette dine bryns form. Vi anbefaler, at du lader dine øjenbryn vokse i mindst 1–2 måneder før det første besøg. So don’t touch!

Det er vigtigt, at du fortæller din Brow Artist om dine forventninger og ønsker, så hun har et klart billede af, hvad lige præcis du forventer. 

 

Brow Maintenance
(loyal gæst hver 2-5 weeks)

20 min. / 250,- 

Den perfekte behandling til dine perfekte bryn, som blot trænger til vedligeholdelse. De fleste af vores gæster får ordnet deres bryn hver 2-5 uge. Denne behandling tager kortere tid, og prisen er sat efter at belønne vores loyale gæster.

Farvning af bryn

20 min. / 250,-

En farvning definerer formen på dine bryn og får dem til at “poppe”. Anbefales særligt til tynde, blonde og falmede bryn. Vi tilpasser farven til dit ansigt, din hud og hårfarve.  

Farvning af vipper

20 min. / 300,-

Har du lyse øjenvipper, eller skal du f.eks. på ferie, hvor det er praktisk ikke at bruge mascara hver dag, giver vippefarvning et smukt og naturligt resultat. De mørkere vipper indrammer øjnene og gør mascara mindre nødvendigt. Vores plantebaserede bryn- og vippefarve giver en blød sort farve til dine vipper. OBS: For det bedste resultat beder vi dig om at rense eventuel mascara af inden din behandling.

 

Ingredienser i vores bryn- og vippefarve

Vores bryn- og vippefarver består af planteekstrakter fra bl.a. morgenfrue, grøn te og blåbær. De indeholder ikke parabener, Formaldehyd, toluene–2,5-diamine eller p-phenylenediamine. Derfor er farverne skånsomme og ikke giftige. Vores bryn- og vippefarver er godkendte af Grøn Salon Danmark.

Vores bryn- og vippefarver er godkendt af Grøn Salon Danmark.
— Beauty Avenue

Holdbarhed

Der er mange faktorer, der spiller ind, når det gælder hårfarve. Hvis du ofte er udsat for eksempelvis klor, saltvand og sol. kan det få betydning for holdbarheden. Hårets struktur, tørhedsgrad og farvepigmenter er også med til at påvirke resultatet og holdbarheden, som dermed kan variere fra person til person.

Allergier

Vores farver til bryn og vipper er allergitestet, men har du allergier, og er i tvivl, om du kan tåle produkterne, tilbyder vi altid en gratis allergitest, inden behandlingen bookes.


Prisliste

 

Brow Shape Design

30 min. / 400,-

+ Farvning af bryn
40 min. / 550,- (spar 100,-)

Brow Reshape

30 min. / 350,-

+ Over- og underlæbehår
30 min. / 450,- (spar 100,-)

+ Farvning af bryn (spar 50,-)
40 min. / 500,-

 

Brow Maintenance
loyale gæst (hver 2-5 uger)

20 min. / 250,-

+ Over- og underlæbehår
20 min. / 350,- (spar 100,-)

+ Farvning af bryn
30 min. / 400,- (spar 100,-)

+ Farvning af vipper og bryn
40 min. / 700,- (spar 100,-)

 

Farvning

 

Farvning af bryn

20 min. / 250,-

 

 

Farvning af vipper

20 min. / 300,-

 

Threading

 

Over- og underlæbehår

10 min. / 200,-

Over- og underlæbehår + hage

10 min. / 250,-

Over- og underlæbehår + hage + under hagen

20 min. / 300,-

 

Hage

10 min. / 200,-

Under hagen

10 min. / 200,-

Hage + under hagen

10 min. / 250,-

Under hagen + underkæber

20 min. / 300,-

 

Om threading

 

Økologisk, i harmoni med naturen og ingen tilsætningstoffer.

Hårfjerning med tråd er en naturlig og meget præcis metode, hvormed man kan fjerne uønsket øjenbryns- og anden ansigtshårvækst. Denne teknik er blevet praktiseret i mange århundreder, og er blevet en meget populær form for hårfjerning.

Vores tråd er lavet af økologisk certificeret bomuld.
— Beauty Avenue

Håret bliver fanget i bomuldstråden, og både hele hårrækker og enkelte hår bliver hevet ud ved brug af en sakse-bevægelse. Threading er en mindre smertefuld måde at fjerne hår på og er passende for følsom hud.

 

Fordele

Der er mange fordele ved brugen af tråd, den mest markante forskel er slutresultatet. Threading fjerner nemlig en hel række hår på en gang, modsat pincetten som fjerner et hår. Dette giver en mere lige linje og dermed mere markerede bryn.

Samtidig er brugen af tråd mere behagelig for personer, som har meget følsom hud, eller som bruger Retin-A, Accutane, eller lignende produkter. Man slipper for tilsætningsstoffer, resiner og kunstige duftstoffer. Herudover fjerner waxing ofte det øverste lag hud, men dette bevares ved Threading.