Økologiske ansigtsbehandlinger

Dit ansigt er helt unikt og din huds tilstand kan påvirkes af både din sindstilstand, og af ydre forhold såsom vind og vejr. I vores ansigtsbehandlinger favner vi derfor at hud er individuel, på samme måde som din personlighed og hvordan du lever dit liv. Vores behandlinger vil altid være tilpasset dine behov, og er sammensat af den nyeste teknologi og videnskab indenfor hudpleje kombineret med en holistisk tilgang til skønhed.

 
 

Holistiske ansigtsbehandlinger

#BeautyAvenueDK #HolisticBeauty #SelfLove

 

INner Beauty ansigtsbehandling

1t 10 min. / 1050,- 

Giv slip og nyd denne behandling, som vi nøje sammensætter efter dine behov og dit fokus. Uanset om det er aldersforandringer, bekæmpelse af mørke pletter og pigmentforandringer, uren hud eller aknesymptomer, skræddersyr vi en virkningsfuld behandling til dig.

Vi anvender de innovative, økologiske produkter fra Intelligent Nutrients, som indeholder potente plantestoffer i formler, der har en dokumenteret positiv virkning på huden. Bl.a. ekstrakter fra røde druer, hindbær, tranebær, græskar og sort spidskommenfrø-olie – en unik sammensætning af antioxidant-rige omega fedtsyrer og vitamin E, som fornyer, reparerer og regenererer huden.

Behandlingen er designet til at reducere inflammationer og genoprette balancen i din hud, og du vil opleve, at din hud bliver fornyet og fremtoner mere sund, frisk og strålende.

 

Beauty Avenue’s Signatur ansigtsbehandling 

1t 40 min. / 1.600,- 

Vi har designet den ultimative ansigtsbehandling - intet mindre. Den giver dig en fuldkommen nydelsesfuld og dyb afslapning og genopretter balancen i hud, krop og sind. Behandlingen er en luksusudgave af vores ansigtsbehandlinger, som starter med en ryg eksfoliering og er en nærende, hudfornyende og fuldkommen afstressende oplevelse.

Udover hånd-, fod- og hovedbundsmassage får du en hårkur med en varm blanding af økologiske certificeret jojoba-, argan- og abrikoskerneoiler, som masseres ind i hovedbunden – plus en saliggørende varm indpakning.

Behandlingen indeholder også eksfoliering, dybderens efter behov, massage, aromaterapi og balancerende massageteknikker, der vil fremme dyb afslapning, forbedre balancen og give fuldkommen velvære. Mmmm…

Vær opmærksom på at da behandlingen indeholder en olie-hårkur, anbefaler vi ikke at du har nogle aftaler lige efter behandlingen.

 
 

Det indeholder din holistiske ansigtsbehandling

Sæt ekstra tid af og kom 20 minutter før behandlingen starter, så du kan nå at klæde om, slappe af og udfylde et konsultationskort, som skal hjælpe din behandler med at give dig den optimale ansigtsbehandling.

Efter behandlingen kan du slappe af i vores Relaxation Lounge før du forsætter din dag.

Alle vores holistiske ansigtsbehandlinger indeholder:

  • Fodbad samt konsultationen

  • Afrensning

  • Peeling af ansigt, hals og décolletage

  • Ansigts-, nakke-, og skuldermassage

  • Hovedbundsmassage

  • Hånd- eller fodmassage

  • Maske, serum og øjengel

  • Dybderens er muligt, men er ikke altid en del af behandlingen, da ikke alle har behov for det

  • Rådgivning om hjemmeplejeritualer, der passer til dig


Dybderens

#DeepCleansingFacial #DownToBusinessBeauty

Purifying facial

40 min. / 850,- 

Fokuser på at få renset huden i dybden og få fjernet urenheder ved ekstration med vores Purifying facial. Denne ansigtsbehandling indeholder rens, eksfoliering, dybderens/ekstration, toner og fugt samt grundig vejledning i hvordan du skal pleje din hud derhjemme. Purifying facial inkluderer ikke fodbad og ansigtsmassage - hvis du ønsker en facial med mere fokus på velvære og massage, anbefaler vi vores INner Beauty facial, der også indeholder dybderens og ekstration efter behov.

Du kan forvente en grundig dybderens, men har du mange urenheder kan vi ikke altid nå at fjerne det hele på den tid der er afsat til behandlingen. Huden kan ikke altid tåle for meget dybderens på én gang - derfor kan det være nødvendigt at du kommer ind til flere behandlinger, som vi anbefaler at du booker med 1-3 ugers mellemrum. Din behandler vil altid være behjælpelig med at sammensætte det rigtige behandlingsforløb til dig, så vi kan hjælpe dig med det bedste resultat.

Purifying facial er for dig der gerne vil se resultater, har brug for at få renset huden i dybden og ikke går efter en afslappende oplevelse. Book ikke denne behandling lige inden du skal til en stor fest, skal giftes eller har et andet vigtigt arrangement, da huden kan være rød efterfølgende.


Tone up your age

#BeautyAvenueDK #FitnessFacial #HealthyAgeing #AntiAntiAgeing #ToneUpYourAge

Fitness Facial™

30 min. / 550,- 

Med Beauty Avenues Fitness™ facial ønsker vi at give ansigtet en workout, der aktiverer musklerne og hudvævet. Massagen stimulerer, toner og bidrager til en mere fast og spændstig hud. Stimulation af ansigtsmuskulaturen reducerer samtidig inflammation, fremmer collagen-produktionen og styrker hudens elastin.  Behandlingen  vil være med til at vedligeholde, og endda genopbygge fylde i ansigtet.  

Beauty Avenues Fitness Facial™ er en 30 minutters full-face workout, hvor vi efter vores klassiske åbningsritual, først varmer huden op. Herefter følger massage, der stimulerer, toner og former ansigtsmuskulaturen. Behandlingen slutter med en nedkølende session, hvor vi giver huden masser af næring og fugt med økologisk certificerede serum og ansigtscreme fra Intelligent Nutrients. Fitness Facial™ er en lymfedrænende behandling, der hjælper med at ilte blodet – en proces der giver huden mere spændstighed og en sund glød.

Vores Fitness Facial™ finder sted i vores Brow Bar og Face Lounge, hvor der er en skøn energi.


On-the-go

#BeautyOnTheGo #PetiteFacial #ThereIsAlwaysTime

 

Glowing petite-ansigtsbehandling

20 min. / 450,- 

Få frisk og strålende hud med denne behandling, der er perfekt, når huden føles træt, kedelig og trist, f.eks. efter en travl periode eller en lang vinter – Glowing er i øvrigt Beauty Avenue-indehaver Stella Nisreen Kanaans personlige favorit. Behandlingen giver et naturligt energi-givende boost med plantestamceller, som genopretter hudens klarhed og giver fornyet udstråling. Huden eksfolieres blidt, fine linjer udglattes, og huden bliver mættet med fugt.

Hudtype: Kan bruges til alle hudtyper. Den perfekte behandling, hvis du hurtigt har brug for en stærk og klar udstråling, f.eks. inden en stor fest. 

Indeholder: Eksfolierende afrensning (ikke øjne), håndmassage og maske. Afsluttes med øjencreme, læbebalsam, plantestamceller, serum og dagcreme

 

Calming petite-ansigtsbehandling

20 min. / 450,- 

Mærk, hvordan huden falder til ro med denne effektive behandling, designet til at lindre og berolige stresset, irriteret eller overeksponeret hud. Reducerer synlig rødme, hvis huden er særligt sensitiv, og giver masser af fugt.

Hudtype: Sensitiv og stresset hud, som overreagerer med rødmen og irritation. Beroliger og efterlader huden mere afbalanceret. 

Indeholder: Afrensning (ikke øjne), eksfolierende toner, urtemaske, håndmassage. Afsluttes med øjencreme, læbebalsam, plantestamceller, serum og dagcreme. 
Har du ekstra tid og trænger til forkælelse? Så kan vi anbefale at kombinere en petite-ansigtsbehandling med vores INner Calm massage (30, 60 eller 90 min.). Kombinationen kalder vi INner Peace Experience.

Hvilken behandling skal jeg vælge?

 

Har du lidt over en time tilovers i din kalender?

Vælg vores INner Beauty ansigtsbehandling og oplev forkælelse af både sindet og ansigtet, og gå herfra med en smuk glød og velplejet hud.

Har du rigtig god tid og ønsker den ultimative forkælelse for dig og din hud?

Vælg vores Signatur ansigtsbehandling. Den er den ultimative oplevelse for dit ansigt og forkælelse for både krop og sjæl. Trænger du til en pause fra en travl og måske til tider stresset hverdag, er denne behandling lige noget for dig.

Har du behov for dybderens?

I vores Purifying facial er vores fokus at dybderense huden grundigt. Hvis du derfor ønsker at få renset din hud i dybden og fokusset under behandlingen alene skal være på dette, er Purifying facial den rette behandling at booke. Både vores INner Beauty facial og Beauty Avenue's Signature facial kan dog også inkludere dybderens efter behov, her vil fokus dog også være på velvære og afslapning, og derfor er der mindre tid til selve dybderensen. Ønsker du at booke en behandling der kombinerer afslapning med dybderens, kan en af disse behandlinger med fordel bookes. Det er dog vigtigt at du taler med din behandler om dine individuelle præferencer under konsultationen inden behandlingen.

 

Du har travlt men ønsker stadig at forkæle din hud

Vælg vores petite-ansigstbehandlinger. Begge vores petite ansigtsbehandlinger gennemføres med  Intelligent Nutrients økologisk certificerede produkter og eventuel øjenmakeup fjernes ikke, så du kan nemt få en behandling i frokostpausen eller på vej til en aftale. Selv om behandlingen er kort, vil du stadig opleve forkælelse af din hud og du kan enten vælge om der skal fokuseres på at berolige huden eller skabes en smuk glød - alt efter om du vælger vores calming eller glowing petite ansigtsbehandling.

 
 

Få det bedste ud af dit spa besøg hos Beauty Avenue

Sæt hverdagens travlhed på pause, glem stress og bekymringer, og mærk hvordan din krop bliver blød og afslappet. Vi anbefaler at du kommer i god tid til din ansigtsbehandlinger, så du har tid til at komme ned i gear, nyde en kop te, læse et blad og måske endda slukke mobilen helt og være tilstede i nuet. Hvis du allerede har startet afslapningen inden behandlingens start, sørger du for at få det optimale ud af selve behandlingen.

Beauty Avenues behandlinger er inspireret af ayurvedisk filosofi og af udvalgte helbredelsestraditioner fra hele verden. Vi tror på, at alt – inklusiv huden og kroppen – er forbundet. Stress, forurening og følelsesmæssige faktorer kan bringe kroppen og sindet ud af balance, og det kan påvirke vores hud, krop og sindsstemning. Vi tror på at genfinde balancen ved at inddrage alle fem sanser i vores behandlinger: Syn, lugt, lyd, smag og berøring. 

Du vil altid kun opleve hænders berøring under en behandling hos os. For intet kan konkurrere med menneskelig berøring og den effekt, det har på kroppen. Derfor er det vores overbevisning, at du med high-touch-filosofien får det bedste resultat og den skønnest mulige behandling, hvor varm velvære og afslappethed vil brede sig i både din krop og dit sind.