contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.

Forhåbningsholms Allé 3
1904
Denmark

33362090

Økologiske ansigtsbehandlinger

 

Hos Beauty Avenue skræddersyr vi alle vores ansigtsbehandlinger efter dine behov på den pågældende dag, og naturligvis også din hudtype.

Læs mere om de forskellige behandlinger herunder.

 
 
beauty-avenue-oekologiske-ansigtsbehandlinger.jpg

Holistisk

#BeautyAvenueDK #HolisticBeauty #SelfLove

 

Sæt ekstra tid af og kom 20 minutter før, behandlingen starter, så du kan nå at klæde om, slappe af og udfylde et konsultationskort, som skal hjælpe din behandler med at give dig den optimale ansigtsbehandling.

Efter behandlingen kan du slappe af i vores Relaxation Lounge før du forsætter din dag.

Alle vores holistiske ansigtsbehandlinger* indeholder:

  • Fodbad samt konsultationen

  • Afrensning

  • Peeling af ansigt, hals og décolletage

  • Ansigts-, nakke-, og skuldermassage

  • Hovedbundsmassage

  • Hånd- eller fodmassage

  • Maske, serum og øjengel

  • Dybderens er muligt, men er ikke altid en del af behandlingen, da ikke alle har behov for det

  • Rådgivning om hjemmeplejeritualer, der passer til dig

 
 
 

INner Beauty ansigtsbehandling

1t 10 min. / 1050,- 

Giv slip og nyd denne behandling, hvor dine behov er i fokus. Uanset om de er anti-aging, bekæmpelse af mørke pletter og pigmentforandringer, uren hud eller aknesymptomer, sammensætter vi behandlingen, så den passer til netop dig.

De økologiske produkter fra Intelligent Nutrients indeholder røde druer, hindbær, tranebær, græskar og sort spidskommenfrø-olie – en unik sammensætning af antioxidant-rige omega fedtsyrer og vitamin E, som fornyer, reparerer og regenererer huden.

Behandlingen er designet til at reducere inflammationer og genoprette balancen i din hud, så du vil opleve, at huden bliver frisk og fornyet.

 

Beauty Avenue’s Signature ansigtsbehandling 

1t 40 min. / 1.600,- 

Vi har designet den ultimative ansigtsbehandling - intet mindre. Den giver dig en fuldkommen nydelsesfuld, dyb afslapning og genopretter balancen i hud, krop og sind. Behandlingen er en luksusudgave af vores ansigtsbehandlinger, som starter med en ryg eksfoliering og er en nærende, hudfornyende og fuldkommen afstressende oplevelse.

Udoverhånd-, fod- og hovedbundsmassage får du en hårkur med en varm blanding af økologiske certificeret jojoba-, argan- og abrikoskerneoiler, som masseres ind i hovedbunden – plus en saliggørende varm indpakning.

Behandlingen indeholder også eksfoliering, dybderens efter behov, massage, aromaterapi og balancerende massageteknikker, der vil fremme dyb afslapning, forbedre balancen og give fuldkommen velvære. Mmmm…

Vær opmærksom på at da behandlingen indeholder en olie-hårkur anbefaler vi ikke at du har nogle aftaler lige efter behandlingen.

 
 
 

 
Beauty-Avenue-Deep-Cleansing-Facials.jpg

Dybderens

#DeepCleansingFacial #DownToBusinessBeauty

 

Purifying facial

40 min. / 850,- 

Fokuser på at få renset huden i dybden og få fjernet urenheder ved ekstration med vores Purifying facial. Denne ansigtsbehandling indeholder rens, eksfoliering, dybderens/ekstration, toner og fugt samt grundig vejledning i hvordan du skal pleje din hud derhjemme. Purifying facial inkluderer ikke fodbad og ansigtsmassage - hvis du ønsker en facial med mere fokus på velvære og massage, anbefaler vi vores INner Beauty facial, der også indeholder dybderens og ekstration efter behov.

Du kan forvente en grundig dybderens, men har du mange urenheder kan vi ikke altid nå at fjerne det hele på den tid der er afsat til behandlingen, og samtidig kan din hud ikke tåle for meget dybderens på en gang - derfor kan det være nødvendigt at du kommer ind til flere behandlinger som vi anbefaler at du booker med 1-3 ugers mellemrum. Din behandler vil altid være behjælpelig med at sammensætte det rigtige behandlingsforløb til dig, så vi kan hjælpe dig med det bedste resultat.

Purifying facial er for dig der gerne vil se resultater, har brug for at få renset huden i dybden og ikke går efter en afslappende oplevelse. Book ikke denne behandling lige inden du skal til en stor fest, skal giftes eller har et andet vigtigt arrangement, da huden kan være rød efterfølgende.

 
 

 
Beauty-Avenue-Facials.jpg

ON THE GO

#BeautyOnTheGo #PetiteFacial #ThereIsAlwaysTime

 

Glowing petite-ansigtsbehandling

20 min. / 450,- 

Få frisk og strålende hud med denne behandling, der er perfekt, når huden føles træt, kedelig og trist, f.eks. efter en travl periode eller en lang vinter – Glowing er i øvrigt Beauty Avenue-indehaver Stella Nisreen Kanaans personlige favorit. Behandlingen giver et naturligt energi-givende boost med plantestam celler, som genopretter hudens klarhed og giver fornyet udstråling. Huden eksfolieres blidt, fine linjer udglattes, og huden bliver mættet med fugt.

Hudtype: Kan bruges til alle hudtyper. Den perfekte behandling, hvis du hurtigt har brug for en stærk og klar udstråling, f.eks. inden en stor fest. 

Indeholder: Eksfolierende afrensning (ikke øjne), massagemaske. Afsluttes med øjencreme, læbebalsam, plantestamceller, serum og dagcreme.

 

Calming petite-ansigtsbehandling

20 min. / 450,- 

Mærk, hvordan huden falder til ro med denne effektive behandling, designet til at lindre og berolige stresset, irriteret eller overeksponeret hud. Reducerer synlig rødme, hvis huden er særligt sensitiv, og giver masser af fugt.

Hudtype: Sensitiv og stresset hud, som overreagerer med rødmen og irritation. Beroliger og efterlader huden mere afbalanceret. 

Indeholder: Afrensning (ikke øjne), eksfolierende toner, urtemaske, håndmassage. Afsluttes med øjencreme, læbebalsam, plantestamceller, serum og dagcreme.

 

 
Pss. Vi har en lækre kombi, hvor du kan tilføje en petite-ansigtsbehandling til vores INner Calm massage (30, 60 eller 90 min.). Kombi hedder INner Peace Experience
— Spa tip
 

Beauty-Avenue-Fitness-Facial.jpg

TONE UP YOUR AGE

#BeautyAvenueFitnessFacial #HealthyAgeing #AntiAntiAgeing #ToneUpYourAge

 

Fitness Facial™

30 min. / 550,- 

Med Beauty Avenues Fitness™ facial ønsker vi at give ansigtet et workout, der aktiverer musklerne og hudvævet. Massagen stimulerer, toner og bidrager til en mere fast og spændstig hud. Stimulation af ansigtsmuskulaturen reducerer samtidig inflammation, fremmer collagen produktionen og styrker hudens elastin.  Behandlingen  vil være med til at vedligeholde, og endda genopbygge fylde i ansigtet.  

Beauty Avenues Fitness Facial™ er et 30 minutters full-face workout, hvor vi efter vores klassiske åbningsritual, først varmer huden op. Herefter følger massage der stimulerer, toner  og former ansigtsmuskulaturen. Behandlingen slutter med en nedkølende session, hvor vi giver huden masser af næring og fugt med økologisk certificerede serum og ansigtscreme fra Intelligent Nutrients. Facial Fitness™ er lymfedrænende og behandlingen hjælper med at ilte blodet – en proces der giver huden mere spændstighed og en sund glød.

 
 

 
 

Par-behandlinger

Vi tilbyder alle vores ansigtsbehandlinger som par-behandlinger i vores dobbelt rum. Tag din mor, søster, veninde, ven eller kæreste med, og nyd en skøn og afslappende oplevelse i vores økologiske oase. Kom i god tid før jeres behandling og slap af i vores Relaxation Lounge, her har i fx. mulighed for at nyde et glas Sparkling Tea eller Champagne, langt væk fra hverdagens stress og larm. Se vores drinks menu lige her.

 
 

Purifying facial

40 min. / 1.700,- 

Glowing petite-ansigtsbehandling for 2 personer

20 min. / 900,-

 

Beauty Avenue’s Signature ansigtsbehandling  for 2 personer

1t 40 min. / 3.200,- 

INner Beauty ansigtsbehandling for 2 personer

1t 10 min. / 12100,- 

 
 

 

Hvilken behandling skal jeg vælge?

 
 

Har du lidt over en time tilovers i din kalender?

Vælg vores INner Beauty ansigtsbehandling og oplev forkælelse af både sindet og ansigtet og gå herfra med en smuk glød og velplejet hud.

Har du rigtig god tid og ønsker den ultimative forkælelse for dig og din hud?

Vælg vores Signature ansigtsbehandlinger. Den er den ultimative oplevelse for dit ansigt og forkælelse for både krop og sjæl. Trænger du til en pause fra en travle og måske til tider stresset hverdag, er denne behandling lige noget for dig.

Har du behov for dybderense?

Både vores INner Beauty facial og Beauty Avenue's Signature facial inkluderer dybderens efter behov. Tal med din behandler om dine individuelle præferencer under konsultationen inden behandlingen.

 

Du har travlt men ønsker stadig at forkæle din hud

Vælg vores petite-ansigstbehandlinger. Alle vores petite ansigtsbehandlinger gennemføres med  Intelligent Nutrients økologisk certificerede produkter og eventuel øjenmakeup fjernes ikke, så du kan nemt få en behandling i frokostpausen eller på vej til en aftale. Selv om behandlingen er kort, vil du stadig opleve forkælelse af din hud og du kan enten vælge om der skal fokuseres på at berolige huden eller skabes en smuk glød - alt efter om du vælger vores calming eller glowing petite ansigtsbehandling.

 
 

 

Få det bedste ud af dit spa besøg hos Beauty Avenue

 

Sæt dagen på blid pause og få stress og bekymringer til at lette i Beauty Avenues Spa og mærk, hvordan din krop bliver blød og afslappet. Under alle ansigtsbehandlinger, massage- og kropsbehandlinger bruger vi Intelligent Nutrients produkter, der er økologisk certificerede og indeholder effektive antioxidanter, plante stamcelle-teknologi og ingredienser fra havets alger, der renser, blødgør og beroliger din hud på en helt igennem sund og naturlig måde.

Beauty Avenues behandlinger er inspireret af ayurvedisk filosofi og af udvalgte helbredelsestraditioner fra hele verden. Vi tror på, at alt i universet – inklusiv huden og kroppen – er forbundet. 

 

Stress, forurening og følelsesmæssige faktorer kan bringe kroppen og sindet ud af balance, og det kan påvirke vores hud, krop og sindsstemning.

Vi tror på at genfinde balancen ved at inddrage alle fem sanser i vores behandlinger: Syn, lugt, lyd, smag og berøring. 

Du vil altid kun opleve hænders berøring under en behandling hos os. For intet kan konkurrere med menneskelig berøring og den effekt, det har på kroppen. Derfor er det vores overbevisning, at du med high-touch-filosofien får det bedste resultat og den skønnest mulige behandling, hvor varm velvære og mild afslappethed vil brede sig i både din krop og dit sind.

 
 

 
 

Drinks menu

Udover Beauty Avenues egen lækre økologiske te-blanding, som vi altid tilbyder under din behandling, kan du også bestille nogle af vores særligt udvalgte økologiske bobler, med eller uden alkohol. Det kan du gøre før, under eller efter din behandling, alt efter hvilken behandling du har valgt. Se vores drinks menu her (in English).