contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.

Forhåbningsholms Allé 3
1904
Denmark

33362090

Økologiske ansigtsbehandlinger

beauty-avenue-oekologiske-ansigtsbehandlinger.jpg
 

Vores ansigtsbehandlinger

 

Vi skræddersyr alle vores ansigtsbehandlinger efter dine behov og hudtype. Massagen kan f.eks. være afslappende, lymfedrænende, en trykpunktsmassage eller en kombinationsmassage, så du får den ansigtsbehandling, som netop du har brug for lige den dag.

Sæt ekstra tid af og kom 20 minutter før, behandlingen starter, så du kan nå at klæde om, slappe af og udfylde spørgskemaet.

Efter behandlingen kan du afslutte med en lille nap i vores Relaxation Lounge før, du forsætter din dag.

Alle ansigtsbehandlinger* indeholder:

  •    Fodbad samt konsultationen
  •   Afrensning
  •   Peeling af ansigt, hals og décolletage
  •   Ansigts-, nakke-, og skuldermassage
  •   Hovedbundsmassage
  •   Hånd- eller fodmassage
  •  Maske, serum og øjengel
  • Dybderens er muligt, men er ikke altid en del af behandlingen, da ikke alle har behov for det
  • Rådgivning om hjemmeplejeritualer, der passer til dig

* Alle ansigtsbehandlinger undtagen Glowing og Calming petite-ansigtsbehandlinger.

 
 

 

Behandlinger

 
 

INner Beauty ansigtsbehandling

1t 10 min. / 1050,- 

Giv slip og nyd denne behandling, hvor dine behov er i fokus. Uanset om de er antiaging, bekæmpelse af mørke pletter og pigmentforandringer, uren hud eller acnesymptomer, sammensætter vi behandlingen, så den passer til netop dig.

De økologiske produkter fra Intelligent Nutrients indeholder røde druer, hindbær, tranebær, græskar og sort spidskommenfrø-olie – en unik sammensætning af antioxidant-rige omega fedtsyrer og vitamin E, som fornyer, reparerer og regenererer huden.

Behandlingen er designet til at reducere inflammationer og genoprette balancen i din hud, så du vil opleve, at huden bliver frisk og fornyet.

 

Beauty Avenue’s Signature ansigtsbehandling 

1t 40 min. / 1.600,- 

Vi har designet den ultimative ansigtsbehandling - intet mindre. Den giver dig en fuldkommen nydelsesfuld, dyb afslapning og genopretter balancen i hud, krop og sind. Behandlingen er en luksusudgave af vores ansigtsbehandlinger, som starter med en ryg eksfoliering og er en nærende, hudfornyende og fuldkommen afstressende oplevelse.

Udoverhånd-, fod- og hovedbundsmassage får du en hårkur med en varm blanding af økologiske certificeret jojoba-, argan- og abrikoskerneoiler, som masseres ind i hovedbunden – plus en saliggørende varm indpakning.

Behandlingen indeholder også eksfoliering, dybderens efter behov, massage, aromaterapi og balancerende massageteknikker, der vil fremme dyb afslapning, forbedre balancen og give fuldkommen velvære. Mmmm…

Vær opmærksom på at da behandlingen indeholder en olie-hårkur anbefaler vi ikke at du har nogle aftaler lige efter behandlingen.

 

Glowing petite-ansigtsbehandling*

20 min. / 450,- 

Få frisk og strålende hud med denne behandling, der er perfekt, når huden føles træt, kedelig og trist, f.eks. efter en travl periode eller en lang vinter – Glowing er i øvrigt Beauty Avenue-indehaver Stella Nisreen Kanaans personlige favorit. Behandlingen giver et naturligt energi-givende boost med plantestam celler, som genopretter hudens klarhed og giver fornyet udstråling. Huden eksfolieres blidt, fine linjer udglattes, og huden bliver mættet med fugt.

Hudtype: Kan bruges til alle hudtyper. Den perfekte behandling, hvis du hurtigt har brug for en stærk og klar udstråling, f.eks. inden en stor fest. 

Indeholder: Eksfolierende afrensning (ikke øjne), massagemaske. Afsluttes med øjencreme, læbebalsam, plantestamceller, serum og dagcreme.

.

 

Calming petite-ansigtsbehandling*

20 min. / 450,- 

Mærk, hvordan huden falder til ro med denne effektive behandling, designet til at lindre og berolige stresset, irriteret eller overeksponeret hud. Reducerer synlig rødme, hvis huden er særligt sensitiv, og giver masser af fugt.

Hudtype: Sensitiv og stresset hud, som overreagerer med rødmen og irritation. Beroliger og efterlader huden mere afbalanceret. 

Indeholder: Afrensning (ikke øjne), eksfolierende toner, urtemaske, håndmassage. Afsluttes med øjencreme, læbebalsam, plantestamceller, serum og dagcreme.

 

*Glowing & Calming petite-ansigtsbehandlinger laves i vores brow & facial bar i stueetagen, hvor vi i alt har fire behandlingsstole til bryn og petite-facials, samt 2 manicure stole. 
Her vil du opleve en hyggelig stemning med behagelig og afslappende musik. 

 

 
 

 

Hvilken ansigtsbehandling skal jeg vælge?

 
 

Har du 1 ½ time i din kalender?

Vælg vores INner Beauty ansigtsbehandlinger.

Har du mere end 1 ½ time i for din hud og krop?

Vælg vores Signature ansigtsbehandlinger.

Den er den ultimativ oplevelse for din ansigt og nogen forkælelse for dit krop

Har du behov for dybderense?

Både vores INner Beauty og Signatur ansigtsbehandlinger kan inkludere dybderense efter dine behov. Lad din behandler vide det under konsultationen.

 

Du har det travl

Vælge vores petite-ansigstbehandlinger.

Alle vores petite ansigtsbehandlinger gennemføres med  Intelligent Nutrients økologisk certificeret produkter og afsluttes med mineralpudder, så du nemt kan fortsætte dagens aktiviteter. Eventuel øjenmakeup fjernes ikke, så du kan nemt få en behandling i frokostpausen eller på vej til en aftale. 

 
 

 

Få det bedste ud af din spa besøg hos Beauty Avenue

 

Sæt dagen på blid pause og få stress og bekymringer til at lette i Beauty Avenues Spa og mærk, hvordan din krop bliver blød og afslappet. Under alle ansigtsbehandlinger, massage- og kropsbehandlinger bruger vi Intelligent Nutrients produkter, der er økologisk certificerede og indeholder effektive antioxidanter, plante stamcelle-teknologi og ingredienser fra havets alger, der renser, blødgør og beroliger din hud på en helt igennem sund og naturlig måde.

Beauty Avenues behandlinger er inspireret af ayurvedisk filosofi og af udvalgte helbredelsestraditioner fra hele verden. Vi tror på, at alt i universet – inklusiv huden og kroppen – er forbundet. 

 

Stress, forurening og følelsesmæssige faktorer kan bringe kroppen og sindet ud af balance, og det kan påvirke vores hud, krop og sindsstemning.

Vi tror på at genfinde balancen ved at inddrage alle fem sanser i vores behandlinger: Syn, lugt, lyd, smag og berøring. 

Du vil altid kun opleve hænders berøring under en behandling hos os. For intet kan konkurrere med menneskelig berøring og den effekt, det har på kroppen. Derfor er det vores overbevisning, at du med high-touch-filosofien får det bedste resultat og den skønnest mulige behandling, hvor varm velvære og mild afslappethed vil brede sig i både din krop og dit sind.