contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.

Forhåbningsholms Allé 3
1904
Denmark

33362090

The Beauty Avenue Journal

Filtering by Category: Vores team

9 spørgsmål til din Beauty Therapist - Sofia

Amanda Vegenfeldt

Med huset fuld af dygtige skønhedsnørder har vi besluttet at lade dem alle svare på 9 spørgsmål om deres liv i skønhedsbranchen, hvad de har lært og selvfølgelig bedt dem om at dele deres bedste skønhedstips og tricks med dig. For når det gælder skønhed, hvorfor så ikke få vejledning direkte fra eksperten og dem der arbejder med det hver eneste dag? Denne gang har vi talt med skønne Sofia, der har fortalt om at besøge sin tantes skønhedsklinik og allerede dengang opdage sin passion for skønhed.

sofia.jpg

Hvorfor har du valgt at arbejde i skønhedsbranchen?

Min tante er kosmetolog og hun havde sin egen skønhedsklinik. Siden jeg var barn, har jeg altid besøgt hende på klinikken og set hende for eksempel lave pedicure og ansigtsbehandlinger. Jeg var altid med når min mor skulle have lavet ansigtsbehandling. Jeg elskede bare at være der og jeg fik lov til at lægge neglelak på mig selv og andre små ting. Jeg synes det hele var så fascinerende! Efter gymnasiet besluttede jeg mig for at uddanne mig som frisør, men jeg synes egentlig at skønhedsdelen var mere spændende, så jeg droppede frisøruddannelsen og uddannede mig som skønhedsbehandler i stedet. Det var egentlig sådan det startede, og jeg er så glad for at det er endt med at være min passion. Jeg startede tidligt, lige efter gymnasiet, men jeg har ikke fortrudt og jeg bliver med tiden gladere og gladere for faget.

Hvad er det bedste ved dit job?

Helt klart den følelse man kan give gæsterne. Når man kan se resultaterne og hvor glade og afslappede de er, når de går ud af døren. Jeg elsker at kunne give vores gæster mere selvtillid, og at man tydeligt kan se forskellen når de går herfra igen.

Hvad er dit bedste skønhedstip?

For mig er balance blevet et nøgleord. Det gælder hele din livsstil, hvor man er nødt til at finde en form for balance. Det handler ikke kun om hvilke produkter du bruger, men også hvad du spiser og drikker og hvordan du behandler dig selv og din krop. Det handler både om krop og sind. Jeg synes ofte at det er svært at give ét skønhedstip, for selvfølgelig er der meget du kan gøre som vil forbedre din hud eller lignende, men det er også en holistisk tangegang, hvor det hele hænger sammen.

Hvilket skønhedsprodukt kan du absolut ikke leve uden?

Det er faktisk noget nyt for mig, for jeg ville aldrig have svaret det her for et halvt år siden, men helt sikkert olie! Man kan bruge mange forskellige typer olie, men man kan gøre så meget med dem. Man kan fugte huden, fjerne makeup, bruge det i håret og hvis det er en god olie, så kan du også drikke den. Engang brugte jeg kun creme, men nu bruger jeg ofte kun olie om aftenen og engang imellem blander jeg olie og creme. Det er virkelig blevet et musthave for mig, hvilket er sjovt fordi engang var jeg nærmest bange for olie. Hvis man har lidt af acne og uren hud ligesom mig, så tror jeg at mange lærer at undgå olie, men det kan for mange være forkert. Hvis du bruger den rigtige olie, så kan det virkelig gavne huden.

Hvad gør du, når du skal gøre noget ‘ekstra’/forkæle dig selv?

Så gør jeg noget jeg normalt ikke føler jeg har tid til. Hvis der er noget jeg ikke har haft tid til længe eller som jeg ikke har prioriteret, så prioriterer jeg at bruge tid på det. Jeg dedikerer noget tid til mig selv, hvor jeg ikke skal noget og bare er hjemme. Det kan være jeg dyrker lidt yoga med essentielle olier eller laver en mini-ansigtsbehandling. Det vigtigste er at jeg vælger at afsætte tiden til mig selv, og afsætter måske en hel eftermiddag til mig selv. Ofte synes jeg at man prøver at gøre noget rart for sig selv, men så gør man lidt noget andet undervejs og koncentrerer sig ikke om det, men det vigtigste er bare at man afsætter tiden og kun bruger den på sig selv og nyder det fuldt ud.

Hvad er dit bedste grønne/bæredygtige tip?

Jeg synes jeg har lært mange ting mens jeg har været her. Jeg tror jeg er blevet meget mere bevidst omkring mine egne vaner og hvad jeg køber og bruger. Når man køber noget, tænker jeg over hvor det kommer fra, ingredienserne, om det er godt for mig og godt for miljøet. Jeg vil gerne være “mindful” når jeg forbruger og tænke over hvorfor jeg køber noget. Før i tiden gik jeg ind i en butik og købte uden at tænke, måske egentlig uden nogen grund, men bare fordi jeg havde lyst. Nu tænker jeg mere over eksempelvis hvor meget plastik der er og jeg vil hellere gå tomhændet ud af en butik, end at købe noget der ikke er godt eller som jeg ikke har brug for.

Hvad fortæller du oftest dine gæster?

Ofte kommer vores gæster med en problematik eller noget de bekymrer sig om, som de gerne vil have vi hjælper dem med. Ofte kan problemet dog ikke quick-fixes, vi kan selvfølgelig gøre meget, men ofte skal der mere til. Så jeg taler ofte med min gæster om hvad der kan ligge bag, for at forstå hele situationen. Måske er man mere stresset end man plejer eller på anden måde er følelsesmæssigt påvirket, for det kan have stor betydning for hvad man oplever. Måske er der sket nogle ændringer i ens liv som kan påvirke det hele. Og det hænger jo sammen med den holistiske tankegang og mit fokus på balance - jeg tror på at det hele hænger sammen, og derfor må man også få en forståelse for hele situationen. Derfor synes jeg ikke der er én ting jeg fortæller ofte, for det handler for mig om at prøve at forstå den individuelle situation.

Hvilke fejl ser du typisk, at dine gæster laver, når det gælder hudpleje?

Jeg tror egentlig ofte folk godt ved hvilke fejl de laver. Altså vi ved jo alle sammen godt at vi skal fjerne makeuppen om aftenen, huske at eksfoliere huden, give den fugt, ikke overplukke vores bryn eller presse den der bums, der sidder i panden og irriterer os. Men mange gør det alligevel, og det kan ses. Vi siger jo ofte at vores gæster skal eksfoliere deres hud mellem hårfjerningsbehandlinger, og det gør vi kun fordi vi ved at resultatet bliver SÅ meget bedre, hvis man gør det. Så jeg føler at de fejl vi alle sammen ofte laver, er at vi ikke gør det, vi ved vi burde gøre. Det hjælper også hvis vores gæster er ærlige omkring, hvordan de har passet på deres hud siden sidst. Måske kan det føles pinligt at sige, at man ikke har været så god med loofahen siden sidste hårfjerning. Men det er nemmere hvis man er ærlig omkring det, for så ved jeg også bedre hvad jeg skal gøre og hvordan jeg bedst kan lave behandlingen.

Hvad er din yndlings behandling?

Lige nu er det helt sikker brynbehandlinger. Jeg har lavet bryn i mange år, men nu er jeg startet med threading-metoden som vi gør her i Beauty Avenue, og jeg elsker det virkelig. Man kan tydeligt se resultatet undervejs og gæsten kan se ændringen så snart de ser sig i spejlet efter behandlingen. Jeg elsker den glæde det skaber, når vores gæster går ud af døren med smukke bryn.

9 spørgsmål til din Beauty Therapist - Aleksandra

Amanda Vegenfeldt

Med huset fuld af dygtige skønhedsnørder har vi besluttet at lade dem alle svare på 9 spørgsmål om deres liv i skønhedsbranchen, hvad de har lært og selvfølgelig bedt dem om at dele deres bedste skønhedstips og tricks med dig. For når det gælder skønhed, hvorfor så ikke få vejledning direkte fra eksperten og dem der arbejder med det hver eneste dag? Denne gang har vi talt med dygtige og smukke Aleksandra, der har fortalt om sin passion for skønhed, om at finde balance og så har hun selvfølgelig delt sine bedste tips med os.

aleksandra copy.jpg

Hvorfor har du valgt at arbejde i skønhedsbranchen?

Det har altid været min passion. Jeg har altid været fascineret af skønhed og skønhedsprodukter og jeg elskede at lægge makeup da jeg var barn. Jeg gav altid min mor neglelak på og lagde makeup på alle mine veninder. Jeg blev først uddannet makeup-artist og blev bare endnu mere passioneret omkring skønhedsfaget. Jeg arbejdede på et teater og lagde for eksempel makeup på dansere. Det hele hænger ligesom sammen for mig og derfor valgte jeg at læse til kosmetolog. Jeg elsker at jeg hver dag arbejder med min passion.

Hvad er det bedste ved dit job?

At gøre folk smukke, afslappede og give dem mere selvtillid! Vi fremhæver jo bare den skønhed der i forvejen er der. Vi hjælper kvinder til eksempelvis at fremhæve det smukkeste ved deres ansigt gennem makeup eller måske gennem brynene. Der er altid noget helt unikt ved hver person, som man kan fremhæve, så de går endnu smukkere ud af døren. Alle er smukke på hver sin måde, så for os handler det bare om at fremhæve det og måske få det endnu mere frem.

Hvad er dit bedste skønhedstip?

Drik masser af vand! Det er virkelig en klassikker, men det passer altså virkelig! Og et andet tip er ikke at stresse for meget! Det er svært at undgå stress, men stress er virkelig destruktivt og når man stresser meget, kan man virkelig se det på eksempelvis huden. Balance er et vigtigt ord for mig - man må prøve at finde en balance i det hele. Skønhed kommer virkelig indefra, og måden vi spiser, tænker og generelt behandler os selv, kan tydeligt ses udefra. Det er måske lidt en kliché, men der er alligevel mange der tror, at de kan fikse dem selv med én enkel nem og hurtig løsning. Jeg tror mere på en helhedstanke, og i sidste ende findes der ingen quick fixes der bare kan klare det hele.

Hvilket skønhedsprodukt kan du absolut ikke leve uden?

Fugt! Og mere specifikt olie! Man kan bruge det til det hele; man kan fjerne makeup, man kan både fugte huden og håret. Nogle olier kan man også spise og drikke og det hjælper også. Olie er bare lidt af et vidundermiddel.

Hvad gør du, når du skal gøre noget ‘ekstra’/forkæle dig selv?

Jeg renser min hud og så bruger jeg min ansigtsrulle. Det synes jeg virkelig er afslappende! Jeg kan finde på at ligge på sofaen og se tv-serier, mens jeg ruller mit ansigt. Det giver en let massage, får ansigtsmusklerne til at slappe af og så trænger produkterne bedre ind. Og hvis min kæreste er rigtig sød, så giver han mig fodmassage. Det er noget af det bedste jeg ved!

Hvad er dit bedste grønne/bæredygtige tip?

Efter at jeg startede i Beauty Avenue, er jeg blevet opmærksom på at økologiske produkter sagtens kan virke! De behøver ikke at være mindre effektive, bare fordi de er naturlige. Og så er jeg blevet mere opmærksom på at købe færre men bedre produkter. Så måske koster produktet mere, men til gengæld køber jeg så også kun ét produkt frem for mange forskellige. Det er bare så meget bedre at købe ét godt produkt, i stedet for at købe mange halv-dårlige produkter.

Hvad fortæller du oftest dine gæster?

Jeg synes ofte at jeg fortæller vores gæster, at de skal fugte deres hud. Der er mange der ikke kan lide eller måske er bange for at fedte huden for meget til, men de fleste mennesker har altså rigtig godt af massere af fugt, især om vinteren. Hvis man har tendens til fedtet hud, er der også mange der ikke fugter deres hud, men det kan faktisk være en ond cirkel. For hvis huden ikke bliver tilføjet nok fugt, så overproducerer den det selv og dermed bliver den endnu mere fedtet. Man skal bare finde den rette creme eller olie der passer til ens hudtype.

Hvilke fejl ser du typisk, at dine gæster laver, når det gælder makeup?

Jeg synes ofte, at mange ikke mærker efter, hvad deres hud egentlig har brug for. Derfor komme de til at over-eksfoliere huden i ansigtet, fordi det har de læst man skal eller måske bruger de produkter, som de har hørt om, men som ikke passer til deres hud, eller som i hvert fald ikke virker godt på deres hud. Så jeg synes ofte vi taler om, hvordan man kan mærke efter hvad huden har brug for, og hvordan man kan finde de rette produkter der passer til den. Eksempelvis bruger mange en tung og tyk foundation som dækker huden, tilstopper den og hvor den har svært ved ånde. Men for mange vil det faktisk være bedre at bruge lettere alternativer, som eksempelvis mineral foundation eller cremer, der har en let dækkende evne. De behøver egentlig slet ikke den tunge foundation. Det er dog også ofte når vores gæster har problemer med deres hud, at de bruger foundation til at dække det. Selvom jeg selvfølgelig godt kan forstå, at man har lyst til at dække huden, så ville det være endnu bedre i længden, hvis man lod den ånde.

Hvad er din yndlings behandling?

Jeg elsker virkelig at lave ansigtsbehandlinger, makeup og pedicure. Jeg elsker den forandring man kan se med disse behandlinger, eksempelvis når en gæst kommer ind med trætte fødder, der trænger til kærlighed. En pedicure kan virkelig gøre en verden til forskel, og gæsten kan gå herfra med de smukkeste og gladeste fødder. Det synes jeg er en dejlig følelse!.

9 spørgsmål til din beauty Therapist - Victoria

Amanda Vegenfeldt

Med huset fuld af dygtige skønhedsnørder har vi besluttet at lade dem alle svare på 9 spørgsmål om deres liv i skønhedsbranchen, hvad de har lært og selvfølgelig bedt dem om at dele deres bedste skønhedstips og tricks med dig. For når det gælder skønhed, hvorfor så ikke få vejledning direkte fra eksperten og dem der arbejder med det hver eneste dag? Denne gang har vi talt med dygtige og skønne Victoria, der fortæller om sit absolut yndlings produkt, om en livslang interesse for skønhed og om at ændre sin tilgang til skønhed. Og så deler hun selvfølgelig også sine bedste skønhedstips.

567A831D-D4DE-44DD-95E8-60747D3E48EC.jpg

Hvorfor har du valgt at arbejde i skønhedsbranchen?

Det har faktisk været min drøm siden jeg var 8 år. Jeg har altid elsket alt omkring skønhed - at passe på sig selv og hvordan man kan kommer til at se bedst ud. Jeg elsker at se de forandringer, der kan ske, når man ændrer vaner, ritualer, produkter eller prøver nye skønhedsbehandlinger. Lige siden jeg var helt lille, har jeg lavet små ansigtsbehandlinger på min mor, hvor jeg rensede hendes hud. Jeg kan tydeligt huske at hun lå i sin grønne fleecetrøje, der var smart dengang, og så elskede jeg bare at gøre det på hende, både for at forkæle hende, men også den forandring man kunne se på huden, når man gjorde det.
Jeg har altid gået op i skønhed, og gik både med makeup, og så gik jeg meget op i at rense min hud. I mine teenageår begyndte jeg at have problemer med uren hud, og derfor gik jeg selv til behandling en gang om måneden, for at få styr på de her hudproblemer. Så jeg tror også, det var på den måde, at jeg fik en forståelse for hele den her skønhedsverden. Jeg elsker det der med, at alt er rent, hvidt og sterilt, for jeg har nok en lille smule rengøringsvanvid, så det passer bare godt til mig. Og så passer det bare godt til mig, at det er en branche der altid udvikler sig, og som aldrig dør - vi vil jo for evigt gerne se smukke ud.

Hvad er det bedste ved dit job?

At have meget med mennesker gøre - jeg er et meget socialt menneske. At være sammen med mennesker hver dag, at lytte til deres problemstillinger og kunne hjælpe dem, dét elsker jeg virkelig. Jeg ville aldrig kunne sidde alene på et kontor hele dagen, det passer bare ikke til mig. Jeg skal være sammen med mennesker og helst også kunne hjælpe mennesker. Jeg føler mig mega privilligeret over at jeg hver dag arbejder med mennesker, som rent faktisk har glædet sig til det de skal. Eksempelvis når jeg skal lave en ansigtsbehandling, så har gæsten måske sparet op til behandlingen, taget en fridag fra arbejdet og glædet sig i flere uger. Tænk hvor fedt det er, at kunne gøre det for andre mennesker og være sammen med dem om noget de bare nyder, og har glædet sig til. Man kan tydeligt mærke som behandler, når en gæst fuldt ud nyder en behandling; vejrtrækningen ændrer sig, øjnene lukker og kroppen slapper af - det er virkelig den bedste følelse. Vi arbejder virkelig med alle sanserne hos Beauty Avenue, og derfor føler jeg også bare, at man kan mærke det helt ind i sjælen.

Hvad er dit bedste skønhedstip?

At huske at trække vejret engang imellem, gå lidt ind i sig selv og mærke efter hvordan man har det. Jeg tror det er vigtigt, at man prioriterer sig selv, prioriterer at bruge lidt ekstra tid alene på badeværelset, med en ansigtsmaske eller et langt bad. Det er egentlig lidt ligemeget, hvad man gør, bare man mærker efter, og bruger lidt tid alene. Det lyder måske fjollet, men man kan også godt se på mennesker, når de ikke har trukket vejret helt ned i maven længe og mærket efter. Hvis jeg skal være helt konkret, så tag en time hvor du slukker telefonen, slukker for alle de sociale medier, og alt det der fylder så meget, og så bare trækker vejret, mærker dit hjerte og din krop i det hele taget.

Hvilket skønhedsprodukt kan du absolut ikke leve uden?

Jeg ELSKER Intelligent Nutrients Detoxifying Glycolic Gel, fordi den gør mange ting på én gang. Gelen er lavet af sukker fra økologiske sukkerrør, og den er dermed hel naturlig og clean. Den eksfolierer huden uden korn, men er derimod en naturlig kemisk peeling, der fjerner de øverste døde hudceller, som har tendens til at ligge som en mat, træt og grå overflade på huden. Produktet trænger dog også ind i de nedre hudlag, og booster produktionen af kollagen og elasten i huden. Jeg har anbefalet den til virkelig mange af vores gæster, og vi ser virkelig gode resultater! Huden bliver bare SÅ flot, den får virkelig et boost, og har den smukkeste glød bagefter.

Hvad gør du, når du skal gøre noget ‘ekstra’/forkæle dig selv?

Efter en lang arbejdsdag elsker jeg at starte med at tage min makeup af, så et langt varm bad og så skifter jeg mit sengetøj. Jeg elsker også at spraye med en Lavendel-aroma på min hovedpude, det virker nemlig beroligende, og dufter skønt. Jeg elsker følelsen når kroppen er helt træt og varm fra badet og så under dynen med det rene sengetøj. Nogengange tager jeg en varm kop te med i seng. Dét er virkelig afstressende.

Hvad er dit bedste grønne/bæredygtige tip?

Noget jeg har lært her, og som jeg er virkelig er glad for at have lært, er at bruge produkter som hverken skader dig eller din krop. Eksempelvis er der mange, der ikke ved, at nogle scrubs og lignende kan indeholde små plastikstykker, som ikke er godt for dig, men som også ender i havet, og dermed skader miljøet. I stedet kan man finde naturlige alternativer som eksempelvis Intelligent Nutrients, der bruger jojobakerner i stedet, som kan nedbrydes i naturen.
Jeg havde, før jeg startede i Beauty Avenue, for eksempel heller aldrig tænkt over hvilken shampoo, jeg brugte. Men her lærte jeg, at der er meget shampoo, der eksempelvis indeholder silikone, som lægger sig uden på håret som en hinde der får håret til at se sundt og skinnende ud. Men det ligger sig også i hovedbunden og ved hårrødderne, og kan i sidste ende gøre, at du taber mere hår. Det samme gælder sulfater og lignende, som er billige ingredienser at bruge i produkter, men som i virkeligheden skader dig og miljøet.

Hvad fortæller du oftest dine gæster?

Altså det er en kombination, for selvfølgelig fortæller jeg ofte mine gæster, at de skal eksfoliere deres hud. Men jeg synes også ofte, jeg fortæller, at de skal fugte huden, for man kan helt seriøst aldrig få for meget fugt. Spørgsmålet er så ,om man bedst kan lide at bruge olie eller creme, men al hud skal fugtes, både ben, arme, brazilianområdet, halsen, hele kroppen faktisk.
Ofte taler vi også om at undgå solen, for det er altså din huds værste fjende! Den kan ødelægge huden, hvis du ikke passer på, og bruger solcreme. Jeg er sikker på, at du vil takke dig selv for det om bare 10 år.

Hvilke fejl ser du typisk, at dine gæster laver, når det gælder huden?

De eksfolierer ikke deres hud nok. Og når man ikke gør det, så trænger det produkt man smørrer på ikke ind i huden. Så du smørrer faktisk måske en fin og dyr creme på huden, som ikke kan trænge ind, og i stedet bare ligger ovenpå huden og dens døde hudceller. Og så er det klart at mange synes, at deres hud er tør, fordi cremen er slet ikke kommet ind i huden. Det er lidt som en domino-effekt, for der er mange, der har tør hud, og derfor ikke kan lide at eksfoliere den, måske fordi det føles som om, den bare bliver endnu mere tør. Men hvis du eksfolierer ofte, og bruger masser af fugt bagefter, så er jeg sikker på, at din hud vil føles meget mindre tør.

Hvad er din yndlings behandling?

INner Beauty Facial! Det er en ansigtsbehandling, der tager 1 time og 10 minutter, og man får så meget ud af den behandling. Du får fodbad, håndmassage eller fodmassage, aromaterapi, renset huden i dybden med skønne produkter og en dejlig massage. Det er de mest fantastiske 70 minutter, hvor man virkelig får meget ud af behandlingen. Vi har meget fokus på, at gæsten skal afstresse og slappe af, og derfor ligger du eksempelvis under en varm dyne. Det er virkelig en fantastisk behandling, både at modtage men også at give.

9 spørgsmål til din Beauty Therapist - Laura

Amanda Vegenfeldt

Med huset fuld af dygtige skønhedsnørder har vi besluttet at lade dem alle svare på 9 spørgsmål om deres liv i skønhedsbranchen, hvad de har lært og selvfølgelig bedt dem om at dele deres bedste skønhedstips og tricks med dig. For når det gælder skønhed, hvorfor så ikke få vejledning direkte fra eksperten og dem der arbejder med det hver eneste dag? Denne gang har vi talt med ultra skønne Laura, der fortæller om første gang hun så smukke lakerede negle, kærligheden til loofahen og så deler hun en masse gode skønhedstips.

laura.jpg

Hvorfor har du valgt at arbejde i skønhedsbranchen?

Jeg startede virkelig tidligt faktisk. Jeg tror jeg var 6 eller 7 år da jeg første gang forelskede mig i smukke negle. Jeg bed nemlig mine negle dengang, men så havde min bror en kæreste med hjemme, og hun havde de smukkeste lakerede og perfekt formede negle. Fra den dag af bed jeg aldrig mine negle igen. Der er mange regler i de rumænske skoler (Laura er født og opvokset i Rumænien), og man måtte for eksempel ikke have neglelak på. Så hver fredag når jeg kom hjem, lakerede jeg mine negle, så de var smukke hele weekenden og fjernede det igen om søndagen. Senere gik jeg på universitetet og læste rumænsk litteratur og engelsk. Jeg lakerede stadig mine negle konstant, og en dag sagde min bror, at jeg burde arbejde hos en neglesalon, så det gjorde jeg, mens jeg færdiggjorde min uddannelse. Bagefter blev jeg bare i salonen, fordi det var der jeg havde min interesse.

Hvad er det bedste ved dit job?

At arbejde med mennesker - det giver mig den største tilfredstillelse. Når man er færdig med en behandling, og det hele bare er gået som det skulle og du kan se det på gæstens ansigtsudtryk, det er bare det bedste.

Hvad er dit bedste skønhedstip?

Gør noget godt for dig selv mindst én gang om måneden. Hvis du ikke har pengene, så gør det selv. Og hvis du ikke har tid, så gør det alligevel. Bare du gør et eller andet specielt for dig selv én gang om måneden. Det er ligemeget hvad det er, bare du gør noget.

Hvilket skønhedsprodukt kan du absolut ikke leve uden?

Jeg kan da ikke nævne ét? Det er ikke fair. Hvis jeg skal nævne noget, så må det være loofahen. Jeg kan godt gå en dag uden at fugte min hud, men jeg kan ikke leve uden loofahen. Jeg bruger den hver dag i badet, helt uden at tænke over det. Jeg bruger den på hele kroppen og den masserer min hud og gør den dejlig blød. Ofte kommer jeg lidt aroma på den, så der dufter skønt i hele badet.

Hvad gør du, når du skal gøre noget ‘ekstra’/forkæle dig selv?

Så bruger jeg ekstra tid på at rense min hud og bruger masker. Bare det der med at have god tid på badeværelset til at rense, bruge maske og massere produkterne godt ind i huden, det elsker jeg. Og så lakerer jeg mine negle, selvfølgelig! Hvis jeg har tid gør jeg det også på mine fødder. Selv efter en hel dag hvor jeg lavet manicure og pedicure i Beauty Avenue, er det fantastisk at gå hjem og gøre det på sig selv bagefter - det er helt terapeutisk for mig.

Hvad er dit bedste grønne/bæredygtige tip?

At man ikke skal købe 10 produkter fordi de er billige og indpakningen er flot, hvis man ikke kommer til at bruge dem. Så hellere bruge pengene på ét godt produkt, der kan give dig det hele. Vi har for eksempel en håndcreme, hvor indpakningen ligner en tandpasta, men selve produktet er helt fantastisk og den er fyldt med sunde og rene ingredienser, og du kan bruge det til hænderne, neglene, albuerne, det hele faktisk.

Hvad fortæller du oftest dine gæster?

Jeg synes ofte jeg fortæller at de skal være konsekvente, holde sig til de gode vaner og være tålmodige. Der er så mange der eksempelvis bruger loofahen i en uge og forventer resultater med det samme eller prøver hårfjerning én enkel gang og forventer at det vil ændrer sig efter en enkel behandling. Men hvis du gør det konsekvent, bruger din loofah og får lavet hårfjerning hver måned, så vil man virkelig se ændringer. Mange tror at de vil se resultater med det samme, når de bruger et produkt, men det kan altså godt tage tid. Så man skal ofte give det mere tid end man lige tror.

Hvilke fejl ser du typisk, at dine gæster laver, når det gælder negle?

Mange glemmer deres hænder og fødder. Det lyder måske fjollet, men det er altså rigtigt. Mange kommer creme på til anklerne og håndledene og glemmer alt om fødder og hænder, fordi de ikke kan lide at de er fedtede. Det bedste man kan gøre er at have en creme ved sin seng, som man kommer på hænder og fødder inden sengetid.
Og en anden ting der er virkelig vigtigt; brug handsker! Alle cykler jo i Danmark og vejret er koldt og hårdt for huden, så det bedste du kan gøre er altså virkelig at beskytte dem med handsker. Og til sidst vil jeg jo altid råde folk til ikke at bruge giftige og skadelige neglelakker; det er ikke godt for neglene eller dig. Hvis du synes dine negle flækker og er misfarvede, så kan det altså være den neglelak du bruger, som er virkelig skadelig for dig.

Hvad er din yndlings behandling?

Jeg kan ikke vælge faktisk, der er tit gæster der spørger mig om det, og jeg kan ikke svare på det. Jeg elsker at lave behandlinger helt generelt. For mig handler det om mennesket jeg møder - det er det der er oplevelsen for mig.

9 spørgsmål til din Beauty Therapist - Seline

Amanda Vegenfeldt

Med huset fuld af dygtige skønhedsnørder har vi besluttet at lade dem alle svare på 9 spørgsmål om deres liv i skønhedsbranchen, hvad de har lært og selvfølgelig bedt dem om at dele deres bedste skønhedstips og tricks med dig. For når det gælder skønhed, hvorfor så ikke få vejledning direkte fra eksperten og dem der arbejder med det hver eneste dag? Denne gang har vi talt med smukke og dygtige Seline, der fortæller om eksfoliering af huden, overplukkede bryn og en masse andet.

272C1EA6-FA02-4BC8-91D5-3F58C0F0925C.JPG

Hvorfor har du valgt at arbejde i skønhedsbranchen?

Det er faktisk et svært spørgsmål. Min mor er frisør, så jeg er rimelig meget vokset op i branchen. Jeg har jo ret meget og ret stort hår, så hun brugte mig altid som model eller dukke kan man nærmest sige. Hun lavede de vildeste håropsætninger, og øvede makeup på mig. I starten interessede det mig ikke rigtig, og jeg kunne ikke lide at bruge makeup. Men så begyndte jeg at gå op i hvordan jeg kunne passe på min hud, og ville gerne vide mere om det. Det tog mig virkelig lang tid, at finde ud af hvad jeg ville studere, men da jeg fandt frem til kosmetikeruddannelsen, tænkte jeg ”hvorfor ikke bare prøve det?” Og hurtigt voksede det på mig, og jeg blev rigtig glad for det.

Hvad er det bedste ved dit job?

Alt! Vi hjælper jo folk! Og på en sund måde! Vi hjælper folk til at få det bedre med dem selv, og måske få bedre hud og ja, bare føle sig mere selvsikre.

Hvad er dit bedste skønhedstip?

Don’t over do it! Og vær dig selv! Det er måske en kliche, men skønhed kommer virkelig indefra, og derfor må man også være tro mod sig selv. Måske er det moderne at have tykke og fyldige bryn, men det skal også være naturligt og passe til dig. Man kan selvfølgelig gøre meget for at få fyldige bryn, men det skal også passe til dit ansigt og til dig. Så det handler virkelig om, at “arbejde” med hvad du har, og finde ud af at fremhæve netop hvad der er særligt ved dig, i stedet for bare at følge trends og lignende. Det gælder eksempelvis også læbestiftsfarver og lignende. Det kan godt være, at en specifik farve er moderne, men måske passer den ikke til dig og dit ansigt. Så find den farve der klæder dig, og som gør dig glad, og så kan det være ligemeget, om den er moderne eller ej.

Hvilket skønhedsprodukt kan du absolut ikke leve uden?

Jeg har virkelig tør hud, så Renewing Oil Serum fra Intelligent Nutrients er virkelig min bedste ven. Den giver en masse fugt, og det har jeg brug for. Og så eksfoliering! Der er mange, der er bange for at skrubbe huden når den er tør, men det hjælper virkelig, og gør at olien trænger meget bedre ind.

Hvad gør du, når du skal gøre noget ‘ekstra’/forkæle dig selv?

Jeg laver faktisk tit hjemmelavede ansigtsmasker. Så bruger jeg, hvad vi nu har i køkkenet, måske yoghurt eller olivenolie, og så er det bare at komme det på huden og lade det sidde og trænge ind, inden man vasker det af. Derudover ser jeg en masse serier… selvfølgelig! Ansigtsmaske og en god serie, det er den bedste kombination efter en lang dag.

Hvad er dit bedste grønne/bæredygtige tip?

En af de ting jeg har lært i Beauty Avenue er skraldesortering. Jeg vidste selvfølgelig godt, at det var godt at sortere skrald før jeg startede, men jeg vidste måske ikke helt, hvor meget du rent faktisk kan sortere. Og så er jeg glad for, at jeg har lært mere om, hvorfor man rent faktisk skal sortere skrald, så det ikke bare er noget, jeg bare gør, men jeg ved hvilken forskel det gør, og hvor vigtigt det er, at vi tænker over vores skrald, og hvad vi gør med det.

Hvad fortæller du oftest dine gæster?

Eksfolier, eksfolier, eksfolier! Det er virkelig det, jeg siger mest i løbet af en dag. Det gør huden blødere og flottere, det gør at dine produkter rent faktisk kan trænge ind i huden, og hvis du har tendens til indgroede hår, så gør det en verden til forskel. Det har jeg nemlig selv tendens til, og jeg har virkelig prøvet, hvor stor en forskel det kan gøre, hvis man eksfolierer. Det er måske også derfor, jeg også siger det videre til alle mine gæster.

Hvilke fejl ser du typisk, at dine gæster laver, når det gælder bryn?

Det er helt sikkert at overplukke brynene. Ofte ser jeg, at vores gæster har fjernet hår med pincet mellem behandlingerne, fordi de synes, at det var irriterende, og måske fordi håret stak ud, og ikke voksede i samme retning som resten af brynet. Men ofte får det betydning for brynenes form, og tit skal hårene faktisk bare trimmes, fremfor at de bliver plukket og fjernet helt. Så det er altid bedre ikke at plukke selv og i stedet lade brynene gro imellem behandlingerne.

Hvad er din yndlings behandling?

Det er også et svært spørgsmål, hvordan skal jeg vælge én? Jeg elsker virkelig at lave bryn, sådan som vi gør det her. Fordi vi virkelig personaliserer brynene, og det er et helt forløb, man kan gennemgå, som bare sikrer, at man ender ud med de smukkeste bryn, der passer til ansigtet.
Og så elsker jeg virkelig vores Signature Facial, fordi den ikke kun handler om ansigtet. Der er både noget for kroppen, håret og en holistisk tankegang, der bare sørger for, at man går herfra fuldstændig afslappet og med ro i sindet. Det elsker jeg virkelig!

9 spørgsmål til din Beauty Therapist - Lina

Amanda Vegenfeldt

Med huset fuld af dygtige skønhedsnørder har vi besluttet at lade dem alle svare på 9 spørgsmål om deres liv i skønhedsbranchen, hvad de har lært og selvfølgelig bedt dem om at dele deres bedste skønhedstips og tricks med dig. For når det gælder skønhed, hvorfor så ikke få vejledning direkte fra eksperten og dem der arbejder med det hver eneste dag? Vi har i første omgang talt med søde og dygtige Lina og hørt mere om hendes holistiske tilgang til skønhed.

D3AD1244-11E7-4370-906A-F91A2DD32EDE.JPG

Hvorfor har du valgt at arbejde i skønhedsbranchen?

Jeg startede med at arbejde i servicebranchen og var rigtig glad for det. Så overvejede jeg at starte med at studerer til sygeplejerske, for jeg har altid gerne ville arbejde med at tage mig af mennesker. Men jeg var bange for at jeg er for sensitiv til at være sygeplejerske, med al den stress der er og jeg har altid været meget interesseret i skønhed, makeup og massage, så derfor blev det kosmetolog.

Hvad er det bedste ved dit job?

Det er helt sikkert at tage sig af mennesker og få dem til at slappe af og føle sig bedre tilpas, både med dem selv og fysisk.

Hvad er dit bedste skønhedstip?

Det er et svært spørgsmål! For mig handler det om at se på det hele som en helhed og om at føle sig godt tilpas. At man behandler sig selv godt og taler godt om sig selv, ligesom man ville med andre. At være bevidst omkring hvilke ting du nyder at gøre og som gør dig godt, og så gøre det! Eksempelvis at bruge tid med mennesker som er gode for dig. Så for mig er skønhed virkelig også mentalt og en helhedstanke. Hvis du behandler dig selv godt, bruger tid udenfor, spiser mad der er godt for dig og sørger for at bevæge dig, så tror jeg også på at man ser skønnere ud.

Hvilket skønhedsprodukt kan du absolut ikke leve uden?

Det produkt jeg elsker aller mest er Intelligent Nutrients Nourishing cleansing creme. Det er virkelig den bedste rens jeg nogensinde har prøvet, og jeg elsker alt ved den. Både dens tekstur, dens duft og at du uden problem kan bruge den omkring øjnene fordi den er så mild. Så den fjerner både makeup, renser huden og så indeholder den kokosolie og kokosmælk og derfor giver den en masse fugt, samtidig med at den renser. Jeg bruger den ved først at gøre min hud våd, og så bruger jeg to pump af cremen og fordeler den i hele ansigtet med mine hænder mens jeg masserer den ind i huden. Til sidst renser jeg den af med vand igen.

Hvad gør du når du skal noget ‘ekstra’/forkæle dig selv?

Jeg har lige fået et badekar, så jeg elsker virkelig at tage et dejligt varmt bad. Jeg kommer tit lidt olie i vandet, fordi jeg nogengange er lidt doven omkring at huske at fugte min hud, og på den måde sørger man faktisk for at huden får fugt samtidig med at man er i vandet.

Hvad er dit bedste grønne/bæredygtige tip?

Det må være ikke at følge trends og i stedet lære dig selv at kende og hvad du kan lide. På den måde kan man finde både tøj og skønhedsprodukter som man ved der holder og man slipper for hele tiden at skulle købe nyt eller at lave fejlkøb. Generelt tænker jeg meget over vores forbrug. Når det gælder skønhedsprodukter, og man for eksempel har købt en ansigtsrens man ikke kan lide, så kan man jo prøve at bruge den på kroppen i stedet, og på den måde få den brugt. Generelt er der bare rigtig mange, der har skabe fyldt med produkter de slet ikke bruger, og der vil jeg virkelig anbefale at man prøver at finde nye måder man kan bruge det og at man tænker over hvad og hvor meget man køber.

Hvad fortæller du oftest dine gæster?

Eksfolier mere! Helt klart! Både i ansigtet men helt klart også kroppen. Det er så vildt hvad eksfoliering kan gøre. Huden bliver blødere, får mere glød og bliver faktisk mindre tør. Man tror ofte at hvis man har tør hud, så skal man bare give den en masse fugt, men det er så meget mere effektivt hvis du eksfolierer først.

Hvilke fejl ser du typisk at dine gæster laver når det gælder hudpleje?

Der findes mange der enten renser deres hud eller fugter den, og ikke begge ting. Men det er virkelig to ting der hører sammen; hvis du bruger creme uden at rense huden, så smører du bare bakterierne rundt og ind i huden. Og hvis du renser huden uden at fugte den, så tørrer du huden ud og efterlader den helt blottet og uden noget til beskytte den. Så jeg vil helt sikkert altid sige at man altid skal sørge for at gøre begge.

Hvad er din yndlings behandling?

Jeg elsker massage, og jeg elsker kombinationen vi har i vores INner Peace behandling, hvor der både er fokus på at give en smuk hud, men også tid til at gå i dybden med massage. Generelt synes jeg at mennesker har brug for mere berøring i hverdagslivet, så derfor er massage også bare så fantastisk og virkelig godt for os, også mentalt.