contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.

Forhåbningsholms Allé 3
1904
Denmark

33362090

The Beauty Avenue Journal

9 spørgsmål til din beauty Therapist - Victoria

Amanda Vegenfeldt

Med huset fuld af dygtige skønhedsnørder har vi besluttet at lade dem alle svare på 9 spørgsmål om deres liv i skønhedsbranchen, hvad de har lært og selvfølgelig bedt dem om at dele deres bedste skønhedstips og tricks med dig. For når det gælder skønhed, hvorfor så ikke få vejledning direkte fra eksperten og dem der arbejder med det hver eneste dag? Denne gang har vi talt med dygtige og skønne Victoria, der fortæller om sit absolut yndlings produkt, om en livslang interesse for skønhed og om at ændre sin tilgang til skønhed. Og så deler hun selvfølgelig også sine bedste skønhedstips.

567A831D-D4DE-44DD-95E8-60747D3E48EC.jpg

Hvorfor har du valgt at arbejde i skønhedsbranchen?

Det har faktisk været min drøm siden jeg var 8 år. Jeg har altid elsket alt omkring skønhed - at passe på sig selv og hvordan man kan kommer til at se bedst ud. Jeg elsker at se de forandringer, der kan ske, når man ændrer vaner, ritualer, produkter eller prøver nye skønhedsbehandlinger. Lige siden jeg var helt lille, har jeg lavet små ansigtsbehandlinger på min mor, hvor jeg rensede hendes hud. Jeg kan tydeligt huske at hun lå i sin grønne fleecetrøje, der var smart dengang, og så elskede jeg bare at gøre det på hende, både for at forkæle hende, men også den forandring man kunne se på huden, når man gjorde det.
Jeg har altid gået op i skønhed, og gik både med makeup, og så gik jeg meget op i at rense min hud. I mine teenageår begyndte jeg at have problemer med uren hud, og derfor gik jeg selv til behandling en gang om måneden, for at få styr på de her hudproblemer. Så jeg tror også, det var på den måde, at jeg fik en forståelse for hele den her skønhedsverden. Jeg elsker det der med, at alt er rent, hvidt og sterilt, for jeg har nok en lille smule rengøringsvanvid, så det passer bare godt til mig. Og så passer det bare godt til mig, at det er en branche der altid udvikler sig, og som aldrig dør - vi vil jo for evigt gerne se smukke ud.

Hvad er det bedste ved dit job?

At have meget med mennesker gøre - jeg er et meget socialt menneske. At være sammen med mennesker hver dag, at lytte til deres problemstillinger og kunne hjælpe dem, dét elsker jeg virkelig. Jeg ville aldrig kunne sidde alene på et kontor hele dagen, det passer bare ikke til mig. Jeg skal være sammen med mennesker og helst også kunne hjælpe mennesker. Jeg føler mig mega privilligeret over at jeg hver dag arbejder med mennesker, som rent faktisk har glædet sig til det de skal. Eksempelvis når jeg skal lave en ansigtsbehandling, så har gæsten måske sparet op til behandlingen, taget en fridag fra arbejdet og glædet sig i flere uger. Tænk hvor fedt det er, at kunne gøre det for andre mennesker og være sammen med dem om noget de bare nyder, og har glædet sig til. Man kan tydeligt mærke som behandler, når en gæst fuldt ud nyder en behandling; vejrtrækningen ændrer sig, øjnene lukker og kroppen slapper af - det er virkelig den bedste følelse. Vi arbejder virkelig med alle sanserne hos Beauty Avenue, og derfor føler jeg også bare, at man kan mærke det helt ind i sjælen.

Hvad er dit bedste skønhedstip?

At huske at trække vejret engang imellem, gå lidt ind i sig selv og mærke efter hvordan man har det. Jeg tror det er vigtigt, at man prioriterer sig selv, prioriterer at bruge lidt ekstra tid alene på badeværelset, med en ansigtsmaske eller et langt bad. Det er egentlig lidt ligemeget, hvad man gør, bare man mærker efter, og bruger lidt tid alene. Det lyder måske fjollet, men man kan også godt se på mennesker, når de ikke har trukket vejret helt ned i maven længe og mærket efter. Hvis jeg skal være helt konkret, så tag en time hvor du slukker telefonen, slukker for alle de sociale medier, og alt det der fylder så meget, og så bare trækker vejret, mærker dit hjerte og din krop i det hele taget.

Hvilket skønhedsprodukt kan du absolut ikke leve uden?

Jeg ELSKER Intelligent Nutrients Detoxifying Glycolic Gel, fordi den gør mange ting på én gang. Gelen er lavet af sukker fra økologiske sukkerrør, og den er dermed hel naturlig og clean. Den eksfolierer huden uden korn, men er derimod en naturlig kemisk peeling, der fjerner de øverste døde hudceller, som har tendens til at ligge som en mat, træt og grå overflade på huden. Produktet trænger dog også ind i de nedre hudlag, og booster produktionen af kollagen og elasten i huden. Jeg har anbefalet den til virkelig mange af vores gæster, og vi ser virkelig gode resultater! Huden bliver bare SÅ flot, den får virkelig et boost, og har den smukkeste glød bagefter.

Hvad gør du, når du skal gøre noget ‘ekstra’/forkæle dig selv?

Efter en lang arbejdsdag elsker jeg at starte med at tage min makeup af, så et langt varm bad og så skifter jeg mit sengetøj. Jeg elsker også at spraye med en Lavendel-aroma på min hovedpude, det virker nemlig beroligende, og dufter skønt. Jeg elsker følelsen når kroppen er helt træt og varm fra badet og så under dynen med det rene sengetøj. Nogengange tager jeg en varm kop te med i seng. Dét er virkelig afstressende.

Hvad er dit bedste grønne/bæredygtige tip?

Noget jeg har lært her, og som jeg er virkelig er glad for at have lært, er at bruge produkter som hverken skader dig eller din krop. Eksempelvis er der mange, der ikke ved, at nogle scrubs og lignende kan indeholde små plastikstykker, som ikke er godt for dig, men som også ender i havet, og dermed skader miljøet. I stedet kan man finde naturlige alternativer som eksempelvis Intelligent Nutrients, der bruger jojobakerner i stedet, som kan nedbrydes i naturen.
Jeg havde, før jeg startede i Beauty Avenue, for eksempel heller aldrig tænkt over hvilken shampoo, jeg brugte. Men her lærte jeg, at der er meget shampoo, der eksempelvis indeholder silikone, som lægger sig uden på håret som en hinde der får håret til at se sundt og skinnende ud. Men det ligger sig også i hovedbunden og ved hårrødderne, og kan i sidste ende gøre, at du taber mere hår. Det samme gælder sulfater og lignende, som er billige ingredienser at bruge i produkter, men som i virkeligheden skader dig og miljøet.

Hvad fortæller du oftest dine gæster?

Altså det er en kombination, for selvfølgelig fortæller jeg ofte mine gæster, at de skal eksfoliere deres hud. Men jeg synes også ofte, jeg fortæller, at de skal fugte huden, for man kan helt seriøst aldrig få for meget fugt. Spørgsmålet er så ,om man bedst kan lide at bruge olie eller creme, men al hud skal fugtes, både ben, arme, brazilianområdet, halsen, hele kroppen faktisk.
Ofte taler vi også om at undgå solen, for det er altså din huds værste fjende! Den kan ødelægge huden, hvis du ikke passer på, og bruger solcreme. Jeg er sikker på, at du vil takke dig selv for det om bare 10 år.

Hvilke fejl ser du typisk, at dine gæster laver, når det gælder huden?

De eksfolierer ikke deres hud nok. Og når man ikke gør det, så trænger det produkt man smørrer på ikke ind i huden. Så du smørrer faktisk måske en fin og dyr creme på huden, som ikke kan trænge ind, og i stedet bare ligger ovenpå huden og dens døde hudceller. Og så er det klart at mange synes, at deres hud er tør, fordi cremen er slet ikke kommet ind i huden. Det er lidt som en domino-effekt, for der er mange, der har tør hud, og derfor ikke kan lide at eksfoliere den, måske fordi det føles som om, den bare bliver endnu mere tør. Men hvis du eksfolierer ofte, og bruger masser af fugt bagefter, så er jeg sikker på, at din hud vil føles meget mindre tør.

Hvad er din yndlings behandling?

INner Beauty Facial! Det er en ansigtsbehandling, der tager 1 time og 10 minutter, og man får så meget ud af den behandling. Du får fodbad, håndmassage eller fodmassage, aromaterapi, renset huden i dybden med skønne produkter og en dejlig massage. Det er de mest fantastiske 70 minutter, hvor man virkelig får meget ud af behandlingen. Vi har meget fokus på, at gæsten skal afstresse og slappe af, og derfor ligger du eksempelvis under en varm dyne. Det er virkelig en fantastisk behandling, både at modtage men også at give.