contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.

Forhåbningsholms Allé 3
1904
Denmark

33362090

The Beauty Avenue Journal

Sund skønhed er ikke kun for kvinder

Marie Andersen

Kender du en mand, som ikke helt har taget det dér med bæredygtig sund skønhed til sig endnu? Vi ved det jo godt, og det er også helt okay; mænd går bare ikke ligeså meget op i skønhedsprodukter som kvinder. Faktisk skal de helst have så få produkter som muligt, og de produkter de har, de skal bare virke. Sådan er det. Men derfor behøver man jo ikke nøjes, mænd fortjener i ligeså høj grad som kvinder at undgå hormonforstyrrende, kræft- og allergifremkaldende kemikalier.

shutterstock_169711100.jpg

I en tid hvor mange par oplever problemer med reproduktiviteten, er det vigtigt at være opmærksom på, hvilke kemikalier man hver dag kommer i kontakt med som mand. Desværre er skønhedsindustrien en jungle - selv for os der har været i branchen i snart 20 år, kan det være udfordrende at gennemskue hvilke produkter, der ikke indeholder giftige kemikalier.

Vi har sagt det før, og siger det gerne igen: den sikre løsning er at gå efter 3. parts certificerede produkter, på den måde sikrer du dig, at producenten, og en 3. part, har sørget for, at dine skønhedsprodukter ikke indeholder alt det, du ikke ønsker at udsætte hverken dig selv eller dine nærmeste for.

Vi har udvalgt 4 essentielle (og naturligvis sunde) produkter, der burde stå på enhver maskulin badeværelseshylde, for at få en sund hud med glød, undgå at udtørre efter brusebade med udtørrende shampoo (der muligvis bliver brugt til hele kroppen) og for at undgå irriteret hud efter barbering.

 
 

Harmonic Invigorating Shampoo 444ml / 230,-

2 i 1 produktet der fungerer fantastisk som både shampoo og body wash. Uden at udtørre hverken hår eller hud fjerner Harmonic Invigorating Shampoo skidt og efterladenskaber fra tidligere brugte syntetiske hårprodukter. Den efterlader håret let, rent og gennemfugtet . Et produkt der ikke indeholder nogen former for skadelige kemikalier, hverken for dig eller afløbet (indeholder ingen: parabener, sulfater, silikoner, ethoxylater, PEG, phthalater eller syntetiske duftstoffer). Dufter mildt af pebermynte og kan tilmed bruges som barberskum.

Nourishing Cleansing Creme 97ml / 315,-

Det er altid vigtigt at rense huden, da vi hver dag udsættes for forurening og mikropartikler, der, uden vi kan se det, lægger sig ovenpå huden og kan give tilstoppede porer og forhindre fugtprodukter i at trænge ned i huden. Især før- og efter barbering er det vigtigt at rense og fugte for at undgå irritation af både huden og hårsækkene. En god ansigtsrens indeholder ingen ingredienser, der tilstopper eller udtørrer huden. Nourishing Cleansing Creme indeholder plantestamceller og alger, som sørger for at holde på hudens naturlige fugt, og hjælper med hudcellefornyelses-processen. Den er fri for sulfater, silikone, parabener syntetisk parfume og petrokemisk sæbe. Brug Nourishing Cleansing Creme både før og efter barbering, påfør lunt vand i ansigtet og massér derefter 3-4 pump af din Cleansing Creme på huden, påfør gerne en smule ekstra vand for at få det til at emulsificere. Rens af med lunt vand og gerne med en vaskeklud.

Renewing Oil Serum 50ml / 495,-

Renewing Oil Serum er vores bedstsælgende produkt til dato, lavet af en kompliceret blanding af naturlige økologiske olier udviklet af Intelligent Nutrients, et af de førende amerikanske brands inden for Green Science. Olien er let og fedter ikke, den giver den optimale fugt til både tør, sensitiv, normal og fedtet hud. Det er ikke uden grund, at vi altid anbefaler Renewing Oil Serum, til alle vores gæster der får foretaget hårfjerning, olien fungerer som en helende fugtmaske og er især velegnet efter barbering. Brug den sammen med din fugtighedscreme om dagen og enten sammen med- eller alene om natten. Renewing Oil Serum består af en lang række naturlige olier, der forlænger hudcellernes levetid, og øger hudens collagen og elastin produktion

Restorative Moisturising Emulsion 90ml / 455,-

Udover en god fugtserum er det altid nødvendigt at bruge en god lotion eller creme til at afslutte dit hudplejeritual. En fugtighedscreme giver fugt og næring til huden, samtidig med at den holder på fugten fra alle de andre produkter, og beskytter huden mod al udefrakommende forurening. Restorative Moisturizing Emulsion er en let lotion, der giver masser af fugt, og er rig på antioxidanter. Den indeholder den komplekse Intellimune Oil blanding, der giver næring til dine hudceller og beskytter mod frie radikaler - og så dufter den diskret af ylang ylang.