contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.

Forhåbningsholms Allé 3
1904
Denmark

33362090

The Beauty Avenue Journal

9 spørgsmål til din Beauty Therapist - Lina

Amanda Vegenfeldt

Med huset fuld af dygtige skønhedsnørder har vi besluttet at lade dem alle svare på 9 spørgsmål om deres liv i skønhedsbranchen, hvad de har lært og selvfølgelig bedt dem om at dele deres bedste skønhedstips og tricks med dig. For når det gælder skønhed, hvorfor så ikke få vejledning direkte fra eksperten og dem der arbejder med det hver eneste dag? Vi har i første omgang talt med søde og dygtige Lina og hørt mere om hendes holistiske tilgang til skønhed.

D3AD1244-11E7-4370-906A-F91A2DD32EDE.JPG

Hvorfor har du valgt at arbejde i skønhedsbranchen?

Jeg startede med at arbejde i servicebranchen og var rigtig glad for det. Så overvejede jeg at starte med at studerer til sygeplejerske, for jeg har altid gerne ville arbejde med at tage mig af mennesker. Men jeg var bange for at jeg er for sensitiv til at være sygeplejerske, med al den stress der er og jeg har altid været meget interesseret i skønhed, makeup og massage, så derfor blev det kosmetolog.

Hvad er det bedste ved dit job?

Det er helt sikkert at tage sig af mennesker og få dem til at slappe af og føle sig bedre tilpas, både med dem selv og fysisk.

Hvad er dit bedste skønhedstip?

Det er et svært spørgsmål! For mig handler det om at se på det hele som en helhed og om at føle sig godt tilpas. At man behandler sig selv godt og taler godt om sig selv, ligesom man ville med andre. At være bevidst omkring hvilke ting du nyder at gøre og som gør dig godt, og så gøre det! Eksempelvis at bruge tid med mennesker som er gode for dig. Så for mig er skønhed virkelig også mentalt og en helhedstanke. Hvis du behandler dig selv godt, bruger tid udenfor, spiser mad der er godt for dig og sørger for at bevæge dig, så tror jeg også på at man ser skønnere ud.

Hvilket skønhedsprodukt kan du absolut ikke leve uden?

Det produkt jeg elsker aller mest er Intelligent Nutrients Nourishing cleansing creme. Det er virkelig den bedste rens jeg nogensinde har prøvet, og jeg elsker alt ved den. Både dens tekstur, dens duft og at du uden problem kan bruge den omkring øjnene fordi den er så mild. Så den fjerner både makeup, renser huden og så indeholder den kokosolie og kokosmælk og derfor giver den en masse fugt, samtidig med at den renser. Jeg bruger den ved først at gøre min hud våd, og så bruger jeg to pump af cremen og fordeler den i hele ansigtet med mine hænder mens jeg masserer den ind i huden. Til sidst renser jeg den af med vand igen.

Hvad gør du når du skal noget ‘ekstra’/forkæle dig selv?

Jeg har lige fået et badekar, så jeg elsker virkelig at tage et dejligt varmt bad. Jeg kommer tit lidt olie i vandet, fordi jeg nogengange er lidt doven omkring at huske at fugte min hud, og på den måde sørger man faktisk for at huden får fugt samtidig med at man er i vandet.

Hvad er dit bedste grønne/bæredygtige tip?

Det må være ikke at følge trends og i stedet lære dig selv at kende og hvad du kan lide. På den måde kan man finde både tøj og skønhedsprodukter som man ved der holder og man slipper for hele tiden at skulle købe nyt eller at lave fejlkøb. Generelt tænker jeg meget over vores forbrug. Når det gælder skønhedsprodukter, og man for eksempel har købt en ansigtsrens man ikke kan lide, så kan man jo prøve at bruge den på kroppen i stedet, og på den måde få den brugt. Generelt er der bare rigtig mange, der har skabe fyldt med produkter de slet ikke bruger, og der vil jeg virkelig anbefale at man prøver at finde nye måder man kan bruge det og at man tænker over hvad og hvor meget man køber.

Hvad fortæller du oftest dine gæster?

Eksfolier mere! Helt klart! Både i ansigtet men helt klart også kroppen. Det er så vildt hvad eksfoliering kan gøre. Huden bliver blødere, får mere glød og bliver faktisk mindre tør. Man tror ofte at hvis man har tør hud, så skal man bare give den en masse fugt, men det er så meget mere effektivt hvis du eksfolierer først.

Hvilke fejl ser du typisk at dine gæster laver når det gælder hudpleje?

Der findes mange der enten renser deres hud eller fugter den, og ikke begge ting. Men det er virkelig to ting der hører sammen; hvis du bruger creme uden at rense huden, så smører du bare bakterierne rundt og ind i huden. Og hvis du renser huden uden at fugte den, så tørrer du huden ud og efterlader den helt blottet og uden noget til beskytte den. Så jeg vil helt sikkert altid sige at man altid skal sørge for at gøre begge.

Hvad er din yndlings behandling?

Jeg elsker massage, og jeg elsker kombinationen vi har i vores INner Peace behandlingen, hvor der både er fokus på at give en smuk hud, men også tid til at gå i dybden med massage. Generelt synes jeg at mennesker har brug for mere berøring i hverdagslivet, så derfor er massage også bare så fantastisk og virkelig godt for os, også mentalt.

Treat your winter feet

Marie Andersen

Winter Feet.jpg

Hos Beauty Avenue elsker vi at designe nye lækre behandlinger, der tager hensyn til vores gæsters behov, såvel som årstiden og vores sindsstemning. Derfor har vi i år lavet Winter Feet.

Winter feet er til dig, der har brug for ekstra kærlighed til dine trætte vinterfødder. Vi ved godt, at du ikke i samme grad har brug for at få dem smukkeseret som om sommeren, hvor du viser dine fødder frem i sandaler. Derfor indeholder denne behandling en fod-og ben scrub, indpakning af fødder og underben i varme håndklæder, filning/klipning af negle efter behov og lækre zone-terapeutiske massage-teknikker, der alt sammen giver afslapning og velvære til dine fødder og underben. 

Med Winter Feet hjælper vi dig med at give tiltrængt kærlighed og varme til dine trætte fødder, og behandlingen er tiltænkt velvære og forkælelse til fødderne i den kolde vintertid. Ønsker du i stedet mere pleje, i form af fjerning af hård hud og neglebånd, anbefaler vi vores Spa Pedicure behandling. 

Gør noget ved din hud, der virker

Marie Andersen

Facial.jpg

Vi kender det alle sammen, vi bruger rigtig hurtigt rigtig mange penge på skønhedsprodukter. Hvem har ikke både en rens, en scrub, en tonic, en serum og endnu en serum, en skrubbemaske og en dybderensende maske stående hjemme på badeværelseshylden? Du lavede helt sikkert også et løfte med dig selv om, at netop dette produkt skulle indgå som en fast del af din daglige og ugentlige rutine, men nu er det (muligvis) allerede endt bagerst i skabet, og måske betvivler du en lille smule hvorvidt holdbarheden allerede er udløbet?

Når nu vi bruger så mange penge på alverdens skønhedsprodukter, som bare står og samler støv, så hvorfor ikke bruge pengene på noget der faktisk virker? Og som giver både dig og din hud et friskheds-boost der sørger for at du er helt klar til efterår og vinterkulde? Vi har samlet 3 gode grunde til at du skal forkæle dig selv med en professionel ansigtsbehandling. 

 • Få ekspertråd til netop din hudtype
  Vi oplever ofte at vores gæster har en fejlagtig opfattelse af deres hudtype, og specielt oplever vi at mange tror at de har fedtet hud og bruger derfor produkter der “affedter” og dermed faktisk udtørrer huden, hvorved de får endnu mere fedtet hud. Ved at få råd og vejldning af en ekspert, undgår du at fejl-vurdere din egen hud og dermed bruge forkerte produkter. 

 • Dybderens og ekstraktion
  Husk det nu! Du må ikke selv begynde at fjerne urenheder. Derimod er det vigtigt at du lader en professionel behandler om dette job. Dybderens handler både om at fjerne urenheder og hudorme, men også om at fjerne skidt og snavs, som sætter sig på huden i løbet af dagen, hvorfor det er vigtigt at dybderense for at opretholde hudens sunde balance. Ved at få lavet en grundig peeling og dybderens forbereder du huden på at tage i mod alle dine andre nærende hudplejeprodukter, og du får dermed det optimale ud af produkterne. 

 • Professionel ansigtsmassage og berøring
  En professionel stimulerende ansigtsmassage sætter gang i blodcirkulationen og giver glød. Der er en god grund til at det er blevet en hel videnskab for sig at stimulere og styrke ansigtsmuskulaturen, kollagen og elastin i huden. Ligesom man for lang tid siden har anerkendt potentialet af motion for at ændre kroppens form, kan vi ligeledes gøre meget for asigtsmuskulaturen. Hertil kommer at det ofte er undervurderet, hvor meget menneskelig berøring påvirker vores psyke, men flere studier viser at berøring i høj grad påvirker vores mentale tilstand positivt. 

Vi ved at man ikke kan behandle hudproblemer alene ved hjælp af en facial eller to, og derfor har vi altid en holistisk tilgang til din behandling, der forkuserer på afstresning og ro i en ellers travl hverdag. Din hud fungerer ikke isoleret i forhold til resten af din krop, men er dit største organ, der hurtigt viser tegn hvis noget ikke er som det skal være. Derfor kan du ofte opleve en ændret hudtilstand, hvis din mentale tilstand ændrer sig, hvis der sker ændringer i din hormonelle balance eller hvis du fx. er udsat for større ændringer i dit liv.


Stellas 5 gode råd til dine bryn

Marie Andersen

Stella brow.jpg

Stella har én regel når det kommer til øjenbryn: Don’t Touch! Det er det, hun oftest fortæller Beauty Avenues gæster, der har overplukkede bryn, fordi det faktisk, i de allerfleste tilfælde, er muligt at rette op på skaden og få smukke naturlige og harmoniske bryn, der passer til dit ansigt. Læs Stellas 5 gode råd til hvad du må og ikke må når det kommer til dine øjenbryn.

Hvad er den største fejl vi begår, når det gælder vores bryn?
Der er mange der fjerner de små stikkende hår i siderne, tæt på næsen. Men de skal ikke fjernes! De er med til at skabe brynene. Og det er desværre dem der er SÅ svære at få tilbage igen. Det gør, at man har et for bredt mellemrum mellem brynene, og det skaber ingen harmoni i ansigtet. Når jeg viser det til vores gæster, kan de straks se forskellen. Mange siger at grunden til at de har fjernet dem, er fordi de vokser opad. Men sådan er brynene, de vokser sådan og det gør dem smukke. 

Kan alle, også de overplukkede, bryn reddes?
I de fleste tilfælde kan alle bryn reddes. Men det kræver tålmodighed. Du skal lade din bryn gro ud i min. 2-3 måneder før du begynder at bruge en brow-serum, da min erfaring har vist mig, at de fleste hår vokser ud helt naturligt. Ved nogle kan det endda tage helt op til et år før alle de små fine hår er kommet frem. Selvom du måske kun synes at du har nogle helt små fine hår, så kan dine bryn alligevel godt blive flotte og fyldige med den helt rigtige form og vejledning.

Fyldige bryn har været meget i fokus i stykke tid nu, tror du at den trend fortsætter eller ser du andre udviklinger?
Jeg har lavet bryn de sidste 16 år, og i alle disse år, har mine gæster ønsket fyldige naturlige bryn. Det er nemmere at vedligeholde, og man ødelægger ikke hårvæksten ved at plukke sine bryn. Og når man har naturlige og fyldige bryn, ser man faktisk også yngre ud. Jeg tror trenden fortsætter, da det ikke kun er en trend, men hos os tilpasser vi altid efter hver persons behov, det er heller ikke alle det klæder at have store fyldige bryn, det kan for nogen se for voldsomt og ikke proportionelt ud til ansigtet. Så det hele skal harmonere sammen.

Skader det brynene at få dem farvet jævnligt?
Det kommer meget an på hvilken type farve man bruger. Vi benytter en bryn- og vippefarver som består af planteekstrakter, som morgenfrue, grøn te og blåbær. De indeholder bl.a. ikke parabener, Formaldehyd, toluene–2,5-diamine eller p-phenylenediamine. Derfor er farverne skånsomme og ikke giftige. Vi prøver at beskytte huden ekstra godt, og bruger Rudolf Care's økologiske Body Balm som både nærer, beskytter og plejer huden, som beskyttelse imens vi farver.

Hvordan plejer man bedst sine bryn?
Lad dem være. Brug en "brynbørste" til at rede dem opad med. Vi anbefaler at man bruger Intelligent Nutrients økologiske Lip Delivery Nutrition Balm til at hold dem på plads. Den er både nærende og plejende for huden, og det virker. Et andet super godt tip, som vi anbefaler til alle vores gæster der gerne vil have fyldigere bryn, er et gammelt skønhedstip som min mormor altid brugte, nemlig at bruge Økologisk Castor Oil (Amerikansk Olie) på både bryn og vipper hver aften. Så får de næring og masser af pleje og det vil hjælpe med at stimulere hårvæksten. Brug kun økologisk olie, så du undgår pesticider tæt på øjnene.

Giftige ingredienser du ikke ønsker at finde i din læbepomade

Marie Andersen

Det er koldt, vejret er tørt og vi griber ud efter vores læbepomade for at undgå tørre, sprukne læber. Desværre indeholder rigtig mange læbepomader ingredienser, som er farlige for dig og dit helbred, og endda i endnu højere grad end hvis disse ingredienser havde været i andre kosmetik-produkter, fordi du netop ikke kan undgå at spise din læbepomade. Husk derfor at tjekke om din læbepomade indeholder:

 • Petrolatum (også kaldet mineralsk olie eller parafinnium). Petrolatum er raffineret rå-olie, det vil sige, at det er udvundet fra det samme stof som benzin. Under raffineringsprocessen kan petrolatum let blive forurenet med stoffer (PAH), der er relateret til flere forskellige kræftformer, altså er carcinogener. I tillæg hertil kommer, at petrolatum laver en lufttæt barriere på huden, hvorfor andre stoffer hverken kan komme ind eller ud. Petrolatum, eller mineralske olier, er billige ingredienser, der virker stabiliserende i kosmetikprodukter, og derfor anvendes de ofte. Vælg altid naturlige olier som alternativ.

 • Syntetisk parfume er ofte en ingrediens i læbepomader eller balms. De giver aroma til produktet, men gør ikke noget som helst for dine læber. Så snart noget er mærket med “Parfume”, er det tilladt at holde ingredienslisten hemmelig, hvilket ofte betyder, at producenten kan skjule ikke-sunde kemikalier. Gå derfor altid udenom produkter med syntetisk parfume.

 • BHA og BHT er konserveringsmidler, der ofte bruges i kosmetikprodukter. Begge ingredienser er bevist at være hormonforstyrrende, carcinogener, give fertilitetsproblemer og påvirke de indre organer. Bestemt ikke ingredienser du ønsker at indtage.

Vi ønsker kun det allerbedste for dig og dit helbred, og derfor vil vi altid opfordre dig til at vælge dine kosmetikprodukter med omhu, gå efter økologisk certificerede produkter, der indeholder naturlige ingredienser, for desværre er skønhedsindustrien ikke reguleret i samme grad som fx. vores fødevarer. Husk at allergi kan komme af mange ting, både af naturlige og syntetiske ingredienser, men fordi man har allergi over for nogle naturlige ingredienser, betyder det ikke, at det er bedre at udsætte sit helbred for andre farer ved bl.a. at vælge produkter med giftige kemikalier.