contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.

Forhåbningsholms Allé 3
1904
Denmark

33362090

Spa Etikette

 

Ankomst

Din tid med os er værdifuld. Dine behandlinger begynder på aftaletidspunktet. Få det optimale ud af dit besøg, når du skal have en spa-behandling (dvs. ansigts-, krops- og massage behandlinger) ved at ankomme 15–20 min. før dit aftaletidspunkt, så du kan klæde om, slappe af i vores smukke lounge og evt. have tid til at udfylde et konsultationskort.

Til alle andre behandlinger bedes du venligst at ankomme 10 minutter før.

Stilhed

Vær opmærksom på andre gæsters personlige rum. Selvom du gerne må tage del i stille samtaler, så undlad venligst at tale højt. Vores hus er et sted, hvor mange gæster nyder en tiltrængt personlig stund til at læse, meditere eller bare slappe af.

Allergier

Vores farver til bryn, vipper og Spray Tan er allergitestet, men har du allergier, og er i tvivl, om du kan tåle produkterne, tilbyder vi altid en gratis allergitest, inden behandlingen bookes.

 

Mobiltelefoner 

Vores hus er en oase af fred og ro. For at alle kan få det bedste ud af den fredfyldte stemning, bedes du venligst slukke mobilen før ankomsten til Beauty Avenue.

Børnpolitik

Vi elsker børn, men spa’en er et sted, hvor mødre og fædre kommer for at hvile og genoplade. Så arranger venligst babysittere i forvejen og nyd spaen uden dine små.

Har du booket en mindre behandling, f.eks. sugaring eller en behandling i vores Brow Bar, og ikke har mulighed for babysitting, håber vi, at et medbragt barn ikke vil være forstyrrende i forhold til andre gæster eller spaterapeutens mulighed for at fuldføre behandlingen inden for den bestilte tid.

Hvis spaterapeuten pga. et grædende eller uroligt barn er forhindret i at udføre behandlingen til tiden eller i det hele taget, vil vi booke en ny tid til behandlingen, og 50% af behandlingernes oprindelig pris vil blive trukket på betalingskortet eller opkrævet i receptionen.

 

 
 

 

Beauty Avenues virksomhedsfilosofi

 

Hos Beauty Avenue arbejder vi kun med de bedste produkter og ingredienser til alle behandlinger. Vi vælger altid økologisk certificerede og så vidt muligt miljøvenlige materialer. Vores personale får konkurrencedygtige lønninger og bliver løbende videreuddannet i alle vores behandlinger og produkter. Der indlægges også god tid til alle behandlinger for at bevare et godt fysisk og psykisk arbejdsmiljø, og vi har modtaget en grøn smiley fra Arbejdstilsynet for vores personalepolitik – det er forhåbentlig alt sammen med til at gøre Beauty Avenue til et dejligt sted at komme som gæst. Vi er taknemmelige for, at du vælger at komme hos os.