contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.

Forhåbningsholms Allé 3
1904
Denmark

33362090

Økologiske plejeprodukter

 
IN-logo.jpg
 

Intelligent Nutrients

 

 

 
 
 

NVEY ECO

Siden 2005 har NVEY ECO været frontfigur inden for økologisk makeup. NVEY ECO har udviklet og forfinet metoder og teknikker som har løftet "grøn" kosmetik til et nyt niveau.

NVEY ECO er produceret i Australien og er udelukkende lavet med naturlige økologiske ingredienser. NVEY ECO indeholder ingen kemiske ingredienser såsom parabener, petro-kemikalier eller syntetiske dufte. Desuden er NVEY ECO ikke testet på dyr. 

 
 
 

 
eco-by-sonya-logo.gif
 
 

ECO by Sonya

ECO by Sonya er den første og eneste økologisk sunless tan der er økologisk certificeret af Organic Food Chain (OFC) i Australien.

Farverne indeholder ikke syntetisk frugtfarve og er fremstillet af naturlige kakao, urter, blomsterekstrakt, frugtekstrakt og kamille.  

 
 

 
acquarella-logo.jpg
 
 

Acquarella

Acquarellas mål er at give alle, der elsker at bære neglelak, et sikkert, ikke-giftigt, vand-baseret alternativ til konventionelle neglelakker. Ingen af Acquarellas produkter er testet på dyr, og produkterne indeholder ikke animalske produkter eller bi-produkter.

Da alle Acquarella lakkerne er vandbaserede har de ikke den klassiske kemiske lugt af neglelak. Derfor kan du også trygt påføre Acquarella neglelak selvom du er gravid.