contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.

Forhåbningsholms Allé 3
1904
Denmark

33362090

Økologiske plejeprodukter

 
IN-logo.jpg
 

Intelligent Nutrients

 

 

 
 
 

NVEY ECO

Siden 2005 har NVEY ECO været frontfigur inden for økologisk makeup. NVEY ECO har udviklet og forfinet metoder og teknikker som har løftet "grøn" kosmetik til et nyt perfektionsniveau. Resulteret er en Ren Økologisk Makeup Artistry. 

NVEY ECO gør op med myten om at ydeevne og påføring reduceres ved valget af økologi makeup. Gennem udviklingen af unikke produktionsmetoder som fastholder en økologisk profil, har vi formået at leverer høj ydeevne hvad angår farver og karakteristisk lang holdbarhed som kendetegner NVEY ECO makeup internationalt. 

Den karakteristiske høje ydeevne er opnået uden brug af kemiske ingredienser så som parabener, petro-kemikalier eller syntetiske dufte. Desuden er NVEY ECO ikke testet på dyr. 

 
 
 

 
eco-by-sonya-logo.gif
 
 

ECO by Sonya

ECO by Sonya blev den første og eneste økologisk tan til at blive certificeret af Organic Food Chain (OFC) i Australien. OFC er godkendt både internationalt og i Australien. 

Farverne indeholder ikke syntetiske frugtfarve og er fremstillet af naturlige Cacao (chokolade), urter, blomster ekstrakt, frugt ekstrakt og kamille.  

 
 

 
acquarella-logo.jpg
 
 

Acquarella

Acquarellas mål er at give alle, der elsker at bære neglelak, et sikkert, ikke-giftigt, vand-baseret alternativ til konventionelle produkter, som i øjeblikket præger markedet. 

Acquarella har samlet et team af dygtige og omsorgsfulde personer med baggrund i kemi, kosmetologi og naturlig sundhed. Teamet arbejder på at etablere Acquarella som førende i en sikker, ikke-giftig kosmetik og personlig pleje industri. 

Ingen af Acquarella færdige produkter er testet på dyr, og produkterne indeholder ikke animalske produkter eller bi-produkter. 

Du kan ændre din neglefarve uden den frygtelige lugt af kemikalier, da den er både vand-baseret og ikke-giftig. En nem påføring med hurtig tørring gør det som en leg.