Økologiske make-up behandlinger

 

Hos Beauty Avenue vil vi altid gerne hjælpe med at lægge make-up til enhver lejlighed. Vi bruger udelukkende naturligt og økologisk certificeret make-up fra de australske mærker Nvey Eco og Inika. Derfor kan du trygt få lagt en smuk make-up også selvom du eksempelvis er gravid eller har meget sensitiv hud.

Vores make-up artister hjælper med at finde de farver, der passer til dig og dit ønskede look. Om du ønsker et naturligt “no make-up”-make-up look, skal til et vigtigt møde og være afdæmpet professionel, eller skal til den helt store begivenhed, og ønsker en festlig aften make-up med stærke farver og glimmer, så står vores team af dygtige og kreative make-up artister klar til at skabe det perfekte make-up look, der passer til lige netop dig.

Vi lægger også gerne make-up på din bryllupsdag, læs nærmere om vores bridal make-up behandlinger og tilbud herunder.

Ved alle make-up behandlinger gælder det, at køber du make-up med hjem i forbindelse med din behandling, så giver vi 25% rabat på dine make-up produkter.

Perfekt og naturlig make-up understreges af perfekte og naturlige bryn. Vi har et helt team af specialiserede Brow Artister, der altid står klar til at vejlede dig i hvordan du kan få de perfekte bryn.


Behandlinger

 
 

Evening make-up

40 min. / 500,-

Make-up touch-up

20 min. / 250,-

 

Day make-up

30 min. / 450,-

50 min. Make-up tutorial

1 person / 650,-
2 personer / 1000,-

 
 

Bridal make-up

Se smukkere ud end nogensinde før på din bryllupsdag. Hos Beauty Avenue kan du få lagt en stilfuld, økologisk og naturlig make-up ud fra dine ønsker, hvor vores makeup-artist vil vejlede dig til det smukkeste look til netop din hud, øjne og læber. Vores brude-makeup inkluderer altid en Bridal make-up trial og en Wedding day make-up.

Tag altid gerne billeder eller udklip med med inspiration til det look du ønsker på din store dag, det vil hjælpe vores make-up artister med at opfylde dine forventninger. Vi anbefaler at du booker tid til din prøve make-up 2-3 uger inden dit bryllup.

Vi står altid klar til at hjælpe med at planlægge det helt perfekte forløb af behandlinger op til dit bryllup, læs mere her.

 

Bridal make-up trial & Wedding day make-up

40 min. & 60 min. / 2000,-