Økologisk Spray Tan

 

Vi bruger australske ECO by Sonya Spray Tan, som giver det helt perfekte og naturlige “har du været på ferie?”-resultat. ECO by Sonya er den første og eneste økologiske tan, der er blevet økologisk certificeret af Organic Food Chain (OFC) i Australien.

Produktet har en diskret duft, er fri for parabener og indeholder ingen tilsætningsstoffer, parfume eller alkohol. Farven indeholder ikke syntetisk farve og er fremstillet af naturlig kakao, kamille, urter, blomster- og frugtekstrakt. 

Vi anbefaler altid, at du planlægger din behandling, så du tidligst går i bad 6-8 timer efter du har fået din Spray Tan. Her vil overskydende farve skylles af, og først efter du har været i bad, kan du se det endelige resultat. Farven kan fortsætte med at udvikle sig i op til 24 timer efter din behandling, for nogen også efter de har skyllet den overskydende farve af.

For at farven holder længst muligt, er det vigtigt at du fugter din hud med en god olie eller krops-lotion, efter du har været i bad. Du kan forvente at farven kan holde i 2 til 5 dage – og falmer naturligt.

Husk at læs om hvordan du forbereder dig til din Spray Tan herunder.


Behandlinger

 
 

Økologisk Spray Tan

Du har selv klaret eksfolieringen, så du er klar til Spray Tan.

Hele kroppen
20 min. / 295,-

Overkrop
10 min. / 175,-

Ben
10 min. / 175,- 

 

 

Beauty Avenues økologiske Signatur Spray Tan

50 min / 850,- 

You are in for a treat! Dette er luksusudgaven af vores Spray Tan. Behandlingen starter med en vidunderlig og udrensende eksfoliering af hele kroppen.

Dit ansigt bliver eksfolieret med en blanding af mikro jojobaperler, som også vil øge din huds udstråling og forfine dine porer. Denne kombination vil på perfekt vis forberede huden til Spray Tan. Efter et dejligt og afslappende brusebad er du parat til din Tan.

 

Ofte Stillede Spørgsmål

 
 

Hvorfor skal jeg prøve Spray Tan?

Mange mennesker har ikke mulighed for at ligge i solen og "arbejde" på en smuk glød. ECO by Sonya giver en naturlig feriekulør helt uden hjælp fra solen! Den effektive formel virker hurtigt — og er yderst holdbar. Du kan få en Spray Tan før din næste fest eller ferie, og alle dine venner vil spørge, "Hvor har du fået den lækre kulør?" Vores Spray Tan er simpelthen det bedste alternativ til en lækker tan uden solens farlige UV-stråler!

Hvor længe holder en ECO by Sonya Spray Tan?

Det afhænger af dine hudtype, og hvordan du bruger din krop til daglig, men normalt vil farven holde i 2 til 5 dage. Med opfølgende behandlinger kan du imidlertid bevare din kulør på ubestemt tid. Brug “Invisible Tan” som er en fugtgivende creme der nærer huden og er egnet til både ansigt og krop eller “Winter Skin” body lotion der gradvist bygger en smuk honning glød. Det vil hjælpe med at forlænge resultatet og samtidig holde din hud sund med en lækker glød.

Hvad er forskellen på en professionel Spray Tan og selvbruner bodylotion?

Forestil dig forskellen på at male din bil med en pensel — eller bruge i stedet bruge en spray. Selv med den største omhu, og hjælp fra en veninde til at nå alle de steder, du ikke kan, vil det være umuligt at opnå en ensartet farve samt et naturlige look, som du kan med Spray Tan.

Hvordan forbereder jeg mig til en Spray Tan?

For at opnå det bedste resultat, skal du før din behandling tage et brusebad og eksfoliere huden grundigt. Sørg for, at din hud er fri for parfume, creme, olie, deodorant, gele eller ethvert andet produkt, der vil kunne skabe en barriere mellem din hud og farven. Det er også vigtigt at lægge alle smykker (og ikke at tage dem på igen før efter et par timer).

Hvilket tøj skal jeg have på?

KVINDER: Vi forsyner dig med engangs-trusser. Du kan være topløs eller bære din egen bh, hvis du har lyst til det. Sørg for at have iført dig løst, mørkt tøj, da der er risiko for, at farven smitter af. Vi har erfaret, at DHA reagerer med uld, nylon og silke. Derfor anbefaler vi at du ikke bærer disse materialer umiddelbart efter din behandling.

MÆND: Vi forsyner dig med engangs-undertøj. Du kan alternativt have bokseshorts, badebukser eller shorts på. Sørg for at have iført dig løst, mørkt tøj på, da der er risiko for, at farven smitter af. Vi har erfaret, at DHA reagerer med uld, nylon og silke. Derfor anbefaler vi at du ikke bærer disse materialer umiddelbart efter din behandling.

Kan jeg vaske min spray tan af?

Nej. ECO by Sonya spray Tan kan ikke vaskes af — det trænger simpelthen ind i det øverste lag af overhuden og skal slides væk. Det er dog muligt at fremskynde processen ved forsigtigt at skrubbe huden med en vaskeklud eller svamp, men vær forsigtig. Det kan give et ujævnt resultat hvis du "overskrubber". Vær opmærksom på, at set kan tage en uge eller mere for din tan at falme helt væk.

Er det farligt at få en spray tan?

Nej. Ifølge American Academy of Dermatology, er de mest effektive selvbrunerprodukter på markedet dem, som indeholder dihydroxyacetone (DHA) som den aktive ingrediens. DHA har været brugt i kosmetiske præparater i over 30 år og kom på FDA’s liste i 1973. DHA er erklæret sikkert og egnet til anvendelse i kosmetik og lægemidler, der netop anvendes til at farve huden. DHA er et naturligt sukkerstof, som reagerer med proteinerne i de døde hudceller og farver dem. Farvning forårsaget af DHA forekommer kun i det øverste lag af huden, effekten er midlertidig og holder i 2 til 5 dage, indtil cellerne løsnes og erstattes med nye, ufarvede hudceller. ECO by Sonya bruger kun økologisk fremstillet DHA. DHA kan ikke absorberes af kroppen og udgør ingen risiko for forgiftning. 

Hvad hvis jeg er gravid eller ammer?

Er du gravid eller ammer du, anbefaler vi altid, at du konsulterer din læge først.

OBS! DHA har været brugt som ingrediens af kosmetiske virksomheder siden 1960 og der er aldrig blevet rapporteret om tilfælde, hvor DHA er trængt ind i huden, eller har forårsaget problemer under graviditeten.

Hvad hvis jeg ønsker en mørkere farve?

Hvis du har fået en Spray Tan, men godt kunne tænke dig en mørkere farve, kan du komme til en opfølgende behandling inden for de første 2 til 3 dage efter din behandling.

 

Hvordan holder jeg min Spray Tan ved lige?

Sørg for at fugte din krop hver dag. For det mest optimale resultat, kan du bruge ECO by Sonya’s økologisk certificeret “Winter Skin” Lotion, og booke en vedligeholdelsesbehandling en gang ugentligt — alt efter din smag.

Jeg har rosacea, vitiligo, ar eller strækmærker — kan jeg så stadig få en spray tan?

Ja. Spray Tan er særlig godt for personer med rosacea, der ønsker at skjule de lyserøde og røde plamager, som skyldes opblussenhed. Spray Tan er også en mirakelmager for personer med vitiligo, selvom de måske er nødt til at tanne oftere end andre, afhængig af hudfarve. Ar vil normalt få en lysere farve end resten af huden. Jo nyere arret er, jo mindre farve vil det absorbere. Jo ældre arret er, jo nemmere vil det forsvind under din Spray Tan. Det samme gælder for strækmærker.

Kan jeg solbade efter en Spray Tan?

Ja. Men du skal huske, at en Spray Tan ikke giver nogen beskyttelse mod solens skadelige stråler, så du bør altid anvende solcreme med høj solfaktor når du opholder dig i solen eller i solariet.

Hvorfor beskytter Spray Tan ikke mod solen?

Hvis solcreme anvendes korrekt, er du beskyttet mod solens stråler i 4 til 8 timer. En ECO by Sonya Spray Tan holder imidlertid i hele 2 til 5 dage, så selvom der tilsættes solbeskyttelse, vil du på ingen måde være beskyttet. Derfor er du altid nødt til at anvende solcreme, selvom du har fået en Spray Tan.

Kan en spray tan dække eller ødelægge min tatovering?

Nej. Vores Spray Tan kan ikke skade dine tatoveringer, men hvis du har gule eller lyse toner, kan det midlertidigt mørkne farve en smule. Hvis du ikke ønsker, at dette skal ske, skal du blot dække tatoveringen med et lag af fugtighedscreme før din Spray Tan.

Hvor længe efter min behandling skal jeg vente med at bade og dyrke motion?

Vi anbefaler 6-8 timer. En Spray Tans holdbarhed varierer fra person til person. Lange ophold i brusebad, havvand eller svømmehal vil få farven til at falme, da dine ydre celler vil begynde at suge vandet og dermed fortynde farven. Hvis du vil have farven til at holde længere i vand kræver det, at du ugentligt vedligeholder din farve, så huden hele tiden mættes. Skal du en tur på stranden eller i poolen, kan du imidlertid beskytte din tan ved at smøre et tykt lag vandtæt solcreme på hele kroppen, før du hopper i vandet. Sørg også for at bruge fugtighedscreme hver dag, da også dette hjælper med at bevare den gyldne glød.

Er der risiko for at en Spray Tan kan plette min pyjamas og mit sengetøj?

Overskudsfarven bliver i fleste tilfælde vasket af din hud efter dit første bad. Skulle der alligevel komme pletter på enten pyjamas eller sengetøj, kan en normal vask typisk fjerne farven fra stoffet. OBS! De to mest almindelige årsager til misfarvning i løbet af natten skyldes sved — og mundvand!

Hvorfor skal jeg eksfoliere? 

Ved hjælp af eksfoliering sikrer du en glattere og blødere hud før din Spray Tan. Dette resulterer i en mere jævn og holdbar farve. Hvis du ikke eksfolierer, vil du farve de hudceller, der er ved at falde af, og din farve vil således hurtigere falme — og kan i værste tilfælde skabe et "zebra-stribet" look.

Skal jeg fjerne min kropsbehåring før eller efter?

Enhver form for hårfjerning (babering) skal ske senest 8 timer før din behandling. Sugaring eller waxing skal ske senest 2 dage før behandlingen. Enhver form for hårfjerning kort efter din Spray Tan frarådes, da dette vil det fjerne noget af farven på det behandlede område.

Må jeg bruge deodorant inden behandlingen?

Nej. Du får det bedste resultat, hvis du undlader at bruge deodorant efter din eksfoliering. Du bør også vente med at bruge deodorant til 4 til 6 timer efter behandlingen, da deodoranten kan blive grøn. Hvis det er tilfældet, vil den grønne farve imidlertid kunne skylles væk med vand.

 

Gode råd om Spray Tan

 
 

Før din Spray Tan

Vi anbefaler, at du får lavet en allergitest, hvis du aldrig tidligere har brugt nogen form for selvbruner. Hvis du har følsom hud, bør testen laves mindst 48 timer før din behandling. 

Brug ikke andre selvbrunende produkter mindst én uge før behandlingen.

Barbering skal ske mindst 8 timer før din behandling.

Sugaring og waxing skal ske mindst 2 dage før din behandling.

Du må ikke bruge fugtgivende sæber eller bodylotion. Brug i stedet en bodyshampoo som Intelligent Nutrients Harmonic Body Wash.

Det er vigtigt, at du eksfolierer hele kroppen og ansigt før din spray tan for at fjerne døde hudceller. Vi anbefaler Beauty Avenue’s Loofah eller Intelligent Nutrients Body Scrub, til brug på kroppen. Dette produkt er rigt på fugtgivende ekstrakter. Til ansigtet anbefaler vi Intelligent Nutrients Refining Micro Polish, som er vores foretrukne ansigtsrens-og Skrub, den fjerne effektivt døde hudceller.

På dagen

På dagen for din behandling må du ikke have make-up, deodorant, parfume, kropsolier eller lotion i ansigt og på krop. Disse midler kan reagere med farvestofferne i Spray Tan og forårsage farveforskelle eller misfarvning.

Du må ikke bruge fugtgivende sæbe eller bodylotion før din behandling. Brug i stedet en bodyshampoo som Intelligent Nutrients Harmonic Body Wash.

 

Under din Spray Tan behandling

Sæt håret op hvis muligt, så det er væk fra ansigtet, nakke og ryg.

Hvis din hud er meget tør på eksempevis dine hænder, knæ, albuer og fødder, vil din behandler påføre huden med en olie-fri fugtighedscreme for at sikre, at farven fordeles naturligt. Derefter vil din Spray Tan blive påført!

Hele behandlingen varer ca. 20 minutter. Umiddelbart efter din behandling anbefaler vi, at du venter et par minutter hvor farven kan absorbere, før du klæder dig på igen.

Bær løst, mørkt tøj samt sandaler eller flip flops.

Efter din Spray Tan

  • Vi anbefaler at du ikke svømmer, dyrker sport eller bader i mindst 6 til 8 timer efter din behandling.

  • Hvis det regner, så medbring en paraply og eller en hættetrøje. Hvis du får regn på en frisk spray tan, er der risiko for striber eller lyse pletter.

  • Klæd dig i løstsiddende tøj

  • Hold huden helt tør, undgå kontakt med vand

  • Undgå at anvende andre produkter eller foretage hårbehandlinger mens farven udvikler sig

  • Undgå aktiviteter, som får dig til at svede

  • Tandpasta kan også fratage farve, mens farven udvikler sig

  • Tidligst 6-8 timer efter din Spray Tan, kan du gå i bad og skylle den overskydende farve bort.