contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.

Forhåbningsholms Allé 3
1904
Denmark

33362090

Must-have produkter til din jul

 
IMG_1885.JPG
IMG_4272.JPG
 
 

Vi har samlet vores absolut favoritprodukter, så du nemt kan finde inspiration til dine julegaver - eller måske til din egen ønskeliste. I vintermånederne har vi altid fokus på, hvordan du bedst muligt bevarer din huds fugt og får en smuk glød. Til dette har vi to vidunderprodukter; Intelligent Nutrients Refining Micro Polish og Renewing Oil Serum.

Refining Micro Polish

Se videoen hvor Stella guider dig til at lave din egen Petite facial med Intelligent Nutrients økologiske produkter.

Se videoen hvor Stella guider dig til at lave din egen Petite facial med Intelligent Nutrients økologiske produkter.

Intelligent Nutrients Refining Micro Polish er en eksfolierende maske, der fjerner det øverste lag af døde hudceller, som ofte har tendens til at lægge sig som en grå og mat overflade. Med Refining Micro Polish bliver huden blødere, den får en smuk glød og kan bedre ansorbere dine andre fugtgivende produkter. I stedet for at bruge microplast til at eksfoliere huden, så inderholder Refining Micro Polish helt naturlige jojoba-kerner, som både er gode for huden og miljøet. Du kan bruge Refining Micro Polish som en mild eksfoliering, og rense den af med varmt vand med det samme efter brug, eller du kan lade den sidde længere, og dermed lade dens nærende ingredienser trænge ind i huden, inden du vasker den af igen.

Intelligent Nutrients Refining Micro Polish
100 ml / 425,-

Renewing Oil Serum

Intelligent Nutrients Renewing Oil Serum indeholder Intellimune Oil, der er et koncentrat af de allermest nærende olier, blandt andet fra koldpressede hindbærfrø og kommenfrø. Begge indeholder essentielle fedtsyrer, der regenererer huden, reducerer pigmentforandring, fine linjer og giver den smukkeste glød. Renewing Oil Serum er perfekt i de kolde vintermåneder til at give huden ekstra fugt og beskyttende antioxidanter, så du kommer gennem den kolde tid med flot og gennemfugtet hud.

Intelligent Nutrients Renewing Oil Serum
20 ml / 285,-
50 ml / 495,-

 
IMG_9232.jpg

Inikas Ultimate Glow

Vi elsker makeup, og specielt op til jul kan vi slet ikke undvære vores makeup-essentiels - og heldigvis for det, for Inika har nemlig lavet den skønneste jule-pakke: Ultimate Glow. Ultimate Glow indeholder en baked Illuminisor, en foundation brush, en mascara, en BB Cream og en Fluid Foundation, alt sammen økologisk certificeret. Inika har også lavet andre skønne julepakker, og limitid edition produkter, som vi vil elske at vise frem for dig. Se Rahabs smukke makeup herunder, hvor vores dygtige makeup-artister har brugt økologisk Inika og Nvey Eco makeup.

Ultimate Glow / 765,-

 
 
JPEG-billede-52A145A7FDEF-4.jpeg
JPEG-billede-52A145A7FDEF-5.jpeg
JPEG-billede-52A145A7FDEF-2.jpeg
JPEG-billede-52A145A7FDEF-3.jpeg