contact us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right.

Forhåbningsholms Allé 3
1904
Denmark

33362090

Økologiske make-up behandlinger

 
makeup for website.JPG
 
 

Økologiske make-up behandlinger

Hos Beauty Avenue vil vi altid gerne hjælpe med at lægge make-up til enhver lejlighed. Vi bruger udelukkende naturligt og økologisk certificeret make-up fra de australske mærker Nvey Eco og Inika. Derfor kan du trygt få lagt en smuk make-up også selv om du eksempelvis er gravid eller har meget sensitiv hud.

Vores make-up artister hjælper med at finde de farver, der passer til dig og dit ønskede look. Om du ønsker et naturligt “no make-up”-make-up look, skal til et vigtigt møde og være afdæmpet professionel, eller skal til den helt store begivenhed, og ønsker en festlig aften make-up med stærke farver og glimmer, så står vores team af dygtige og kreative make-up artister klar til at skabe det perfekte make-up look, der passer til lige netop dig.

Vi lægger også gerne make-up på din bryllupsdag, læs nærmere om vores bridal make-up behandlinger og tilbud herunder.

Ved alle make-up behandlinger gælder det, at køber du make-up med hjem i forbindelse med din behandling, så giver vi 25% rabat på dine make-up produkter.

Perfekt og naturlig make-up understreges af perfekte og naturlige bryn. Vi har et helt team af specialiserede Brow Artister, der altid står klar til at vejlede dig i hvordan du kan få de perfekte bryn.

 
 

Evening make-up

40 min. / 500,-

Make-up touch-up

20 min. / 250,-

Day make-up

30 min. / 450,-

50 min. Make-up tutorial

1 person / 650,-
2 personer / 1000,-

 
 

Bridal make-up

Se smukkere ud end nogensinde før på din bryllupsdag. Hos Beauty Avenue kan du få lagt en stilfuld, økologisk og naturlig make-up ud fra dine ønsker, hvor vores makeup-artist vil vejlede dig til det smukkeste look til netop din hud, øjne og læber. Vores brude-makeup inkluderer altid en Bridal make-up trial og en Wedding day make-up.

Tag altid gerne billeder eller udklip med med inspiration til det look du ønsker på din store dag, det vil hjælpe vores make-up artister med at opfylde dine forventninger. Vi anbefaler at du booker tid til din prøve make-up 2-3 uger inden dit bryllup.

Vi står altid klar til at hjælpe med at planlægge det helt perfekte forløb af behandlinger op til dit bryllup, læs mere her.

Bridal make-up trial & Wedding day make-up

40 min. & 60 min. / 2000,-

 
 
IMG_6429.JPG
IMG_8300.JPG
IMG_6740.JPG