Økologisk firmamassage

Leder du efter et sted der kan forkæle dine medarbejdere med en stresslindrende og afspændende massage? Hos Beauty Avenue på Frederiksberg bliver alle vores behandlinger skræddersyede til jeres individuelle behov. Vi tilbyder både fokuseret "chair-massage", der forgår på vores ergonomiske massagestol og traditionel helkropsmassage i vores skønne spa-rum. Før og efter behandlingerne er det muligt at slappe af i vores relaxation lounge.

Kontakt os herunder for et uforpligtende tilbud på massage til jeres medarbejdere.

 
Navn på kontaktperson
Navn på kontaktperson
Hvilken form for behandlinger ønsker i?
 

Behandlinger

Alle vores massage- og kropsbehandlinger inkluderer en konsultation, mens du nyder et forfriskende og eksfolierende fodbad.

Har du booket tid til en Inner Calm- eller Inner Warmth massage anbefaler vi at du kommer 20 minutter før din behandling starter, så du kan nå at klæde om og udfylde spørgeskemaet der omhandler dine ønsker og behov for behandlingen.

Efter behandlingen er du velkommen til at afslutte med en lille nap i vores Relaxation Lounge, hvor din spa-terapeut vil rådgive dig om dine videre behandlingsforløb.

Petite-massage

15 min.

Petite-massagen er det perfekte valg til dig der har brug for et “Quick-Fix” til at lindre stress og anspændthed. Under behandlingen er du fuldt påklædt og siddende i vores ergonomiske massagestol, der giver dig mulighed for at være afslappet imens du bliver masseret. 

Du kan vælge at din behandler skal fokusere på enten: nakke, skuldre og ryg, nakke, skuldre og hovedbund eller nakke, skuldre, arme og hænder. Har du fx. tid imellem to behandlinger, er du kommet i god tid eller har du ikke noget du skal nå efter dine andre behandlinger, er du altid velkommen til at spørge i receptionen om der er tid til vores Petite-massage. 

INner Calm massage

30 min., 60 min. eller 90 min.

En skræddersyet massage, der lindrer anspændthed og mentalt stress. Der bruges beroligende massageteknikker, som passer til netop dine behov, og en økologisk certificeret olieblanding sammen med Intelligent Nutrients aromaer, der passer til din fysiske og mentale tilstand.

Massagen genopretter balance i kroppen og reducerer spændinger, så du får en følelse af dyb, afslappet velvære.

 

INner Warmth massage 

1t 10 min.

Forny krop og sind med denne nærende kropsindpakning. Behandlingen starter med en forfriskende tørpeeling af hele kroppen. Derefter bliver din krop pakket ind i en delikat økologisk certificeret olieblanding af jojoba, pebermynte, rosemarin, kanel og andre lækre ingredienser, som vil vække dine sanser og pleje din hud. Imens lindrer en hovedbunds- og fodmassage spændinger og fylder din krop med en dyb følelse af afslapning.