Hand Sanitizer

Hand Sanitizer

110.00

Intelligent Nutrients

60 ml

Hvorfor vi elsker den

Sanitizeren er et multifunktionsprodugt, der er kemikaliefri og dræber 99.9% af alle bakterier uden at gøre nogen skade på dig. Brug den på hænderne som en håndsprit - hvor den hverken fedter eller klistrer, men giver fugt og efterlader dine hænder friske og bløde - i fedtet hår som en tørshampoo, på frugt og grøntsager hvis du ikke har mulighed for at vaske dem, som neglelakfjerner for dine vandbaserede neglelakker, spray den på dine lagner for at give et frisk pust eller afsprit bestikket på en restaurant, hvor du er bekymret for hygiejnen.

Sanitizeren dufter skønt af citrus og passer perfekt i håndtasken, den er bevist effektiv mod salmonella, MRSA (Methicillin-resistant Staphylococcus aureus) og e-coli.

Sådan bruges den

Spray Sanitizer på der hvor du ønsker at anvende den, lad den tørre ind uden at tørre den af.

Tip: vi anbefaler at du bruger din Sanitizer som en del af din hjemmeplejerutine efter hårfjerning, spray den på efter badet på dit brazilianområde og afslut med en økologisk certificeret fugtserum eller creme.

Quantity:
Add To Cart

Power ingredienser

Certificeret økologisk denatureret bergamot alkohol

Afstresser imens det desinficerer. Har antibakterielle egenskaber og er perfekt til personlig hygiejne fordi det fordamper hurtigere end vand.

Organic Intellimune® Complex

Rød grape, rød hindbær, tranebær, græslar og sort kommen.
Det koncentrerede antioxidant-omega super-complex bekæmper frie radikaler imens det giver fugt og blødgør.

Certificeret økologisk aroma-blend

Certificeret økologisk vanilje, pebermynte og tea-tree æterisk olie efterlader en aura af opfriskende renhed. Har naturlige anti-svampe og anti-bakterielle egenskaber.


Alle ingredienser

Alcohol Denat (Aktivt Ingrediens), Water, Ethyl Palmate,1 Castor Oil,1 Glycerin,1 Nigella Sativa (Spidskommen) Seed Oil,1,2 Cucurbita Pepo (Græskar) Seed Oil,1,2 Rubus Idaeus (Hindbær) Seed Oil,1,2 Vitis Vinifera (Rød Vindrue) Seed Oil,1,2 Vaccinium Marcocarpon (Tranebær) Seed Oil,1,2 Mentha Piperita (Perbermynte) Oil,1 Vanilla Planifolia Fruit (Naturlig Smag),1 Vanilla Plantifolia Fruit Oil,1 Melaleuca Alternifolia (Australsk Te-træ) Oil,1 Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruit Oil, 1 Limonene,1,3 Tocopherol (Vitamin E)

  1. Certificeret Økologisk

  2. Antioxidant Intellimune® Super Seed Oil Complex

  3. Naturligt forekommende komponenter af økologiske essentielle olie blandinger

Vidste du?

Sanitizeren er fri fra triclosan der for nyligt er blevet en forbudt ingrediens. Triclosan reagerer med klorin og producerer kloroform, et giftigt kemikalie og muligt karcinogen. Triclosan er også blevet koblet sammen med øget antibiotika resistens og er miljøskadelig.

Det amerikanske center for sundheds control og forebyggelse (CDC) har afgjort at brugen af sanitizer på beskidte hænder, der ikke har noget synligt snavs, er ligeså effektivt som at vaske dem med vand og sæbe.