Anti-Static Paddle Brush Pro

Anti-Static Paddle Brush Pro

350.00

Intelligent Nutrients

Hårtype

Alle hårtyper, især langt og tykt hår

Fokus

Anti-statisk / Anti-frizz / Glathed / Glans

Derfor elsker vi den

Alle hårbørster fra Intelligent Nutrients er med deres anti-staticitet formidable til at udrede længere og også tykkere hår uden at gøre det statisk og flyvsk. Børsten har en udglattende effekt på håret, og de runde ender samler håret, og gør det behageligt at bruge børsten. Takket være børstens store flade kommer der mere lufttilstrømning, når du bruger børsten, hvilket forkorter hårets tørretid. Materialet er anti-bakterielt.

Sådan bruges den

Brug børsten så ofte du har lyst til. Børstning af håret skaber glans og blødhed til håret på grund af, at de naturlige olier i håret fordeles ud i hårstråene, og plejer og beskytter håret. Hvis dit hår er langt eller mellemlangt, start da med spidserne og arbejd indad mod hovedbunden.

Tip: du kan forlænge din hårbørstes levetid betydeligt ved regelmæssigt at rense den fri for støv, skidt og rester fra stylingprodukter. Vi anbefaler derfor, at du ca. en gang om ugen sætter dine styling-redskaber i blød i lunkent vand tilsat enten en mild shampoo eller lys eddike, hvorefter du skyller og tørrer dem. Det vil effektivt gøre børsten skinnende ren og i samme stand, som da du købte den.

Quantity:
Add To Cart