Gavekort til Beauty Avenue

Gavekort til Beauty Avenue

from 250.00

Beauty Avenue

Giv et gavekort til en du holder af.

Vores smukke, naturlige gavekort er gyldige i 1 år fra købsdatoen, og giver mulighed for at opleve økologiske skønheds- & spa behandlinger, eller købe produkter, hos vores prisvindende skønhedssalon Beauty Avenue Spa & Brow Bar.

Vi pakker dit gavekort smukt ind i årstidens blomster og grønt, og sender det til din adresse, eller du kan vælge selv at afhente det hos os på Frederiksberg. Med gavekortet følger altid et lille til-og-fra kort med påskriften “May Love Always Find You” som du kan skrive en hilsen på, samt vores brochure, så modtageren har mulighed for at læse mere om alle vores behandlinger.

Vi tilbyder også digitale gavekort som du selv kan printe ud.

Indpakning

Vores gaveindpakning er designet med hensyn til genbrugelighed. Selve indpakningen er lavet af hessian, som er et stærkt naturligt fiber, som ikke blot er smukt, men som også er et af de mest miljøvenlige, nedbrydelige og genbrugelige naturlige fibre i verden.

Vi har tilføjet nogle naturlige og sæsonbestemte aftryk på indpakningen fra vores lokale blomsterforretning, som, i de fleste tilfælde, ellers ville være blevet smidt ud. 

Betingelser og vilkår for køb af gavekort

  • Gavekortet er gyldigt i 1 år fra købsdatoen - udløbsdatoen er tydeligt markeret på gavekortet.

  • Gavekortet kan bruges som betaling for skønheds & spa behandlinger, samt skønhedsprodukter hos Beauty Avenue Spa & Brow Bar.

  • Gavekortet kan ikke ombyttes til kontanter.

Værdi:
Quantity:
Add To Cart