Jasmine Concentrate (rollerball)

Jasmine Concentrate (rollerball)

845.00

Intelligent Nutrients

9 ml

Duft

Jasmin

Derfor elsker vi den

Intet andet en ren ægte jasmin. En helt fantastisk og fortryllende duft. De tusinder af små hvide blomster, der skal plukkes for at skabe en enkelt dråbe jasmin essens, gør den ekstremt kostbar og værdifuld. Jasminblomsterne er mest velduftende, når de plukkes i månelys, og derfor er det på det tidspunkt at de håndplukkes. Jasminduften er ofte blevet kopieret i syntetiske versioner, da det er en af de mest eftertragtede noter i parfumer, men intet slår den rene naturlige duft.

Sådan bruges den

Hav din Jasmine Concentrate rollerball med i tasken og dup en lille smule på hals, decolleté, bag ørene og på håndleddene 1-3 gange dagligt.

Quantity:
Add To Cart

Alle ingredienser

Alcohol, 1 Ricinus Communis (Castor) Seed oil, 2 Aroma, 3 Benzyl Benzoate, 4 Benzyl cinnamate, 4 Benzyl Salicylate, 4 Cinnamyl alcohol, 4 Eugenol, 4 Farnesol, 4 Geraniol, 4 Limonene, 4 Linalool, 4 Tocopherol (Vitamin E).

1 Lavet med Økologiske Ingredienser

2 Certificeret økologisk

3 Aktive Aroma Olier: Jasmine Sambac (Jasmine) flower extract

5 Naturligt forekommende komponenter af økologiske essentielle olieblandinger

Vidste du?

Dens eksotiske, sensuelle, intense og varme duft er kedt som “kongen” af essentielle olier. Jasmin er længe blevet brugt i kærlighedsfortryllelser, spådomskunst og bryllupsfejringer.