Stellas 5 gode råd til dine bryn

Stella brow.jpg

Stella har én regel når det kommer til øjenbryn: Don’t Touch! Det er det, hun oftest fortæller Beauty Avenues gæster, der har overplukkede bryn, fordi det faktisk, i de allerfleste tilfælde, er muligt at rette op på skaden og få smukke naturlige og harmoniske bryn, der passer til dit ansigt. Læs Stellas 5 gode råd til hvad du må og ikke må når det kommer til dine øjenbryn.

Hvad er den største fejl vi begår, når det gælder vores bryn?
Der er mange der fjerner de små stikkende hår i siderne, tæt på næsen. Men de skal ikke fjernes! De er med til at skabe brynene. Og det er desværre dem der er SÅ svære at få tilbage igen. Det gør, at man har et for bredt mellemrum mellem brynene, og det skaber ingen harmoni i ansigtet. Når jeg viser det til vores gæster, kan de straks se forskellen. Mange siger at grunden til at de har fjernet dem, er fordi de vokser opad. Men sådan er brynene, de vokser sådan og det gør dem smukke. 

Kan alle, også de overplukkede, bryn reddes?
I de fleste tilfælde kan alle bryn reddes. Men det kræver tålmodighed. Du skal lade din bryn gro ud i min. 2-3 måneder før du begynder at bruge en brow-serum, da min erfaring har vist mig, at de fleste hår vokser ud helt naturligt. Ved nogle kan det endda tage helt op til et år før alle de små fine hår er kommet frem. Selvom du måske kun synes at du har nogle helt små fine hår, så kan dine bryn alligevel godt blive flotte og fyldige med den helt rigtige form og vejledning.

Fyldige bryn har været meget i fokus i stykke tid nu, tror du at den trend fortsætter eller ser du andre udviklinger?
Jeg har lavet bryn de sidste 16 år, og i alle disse år, har mine gæster ønsket fyldige naturlige bryn. Det er nemmere at vedligeholde, og man ødelægger ikke hårvæksten ved at plukke sine bryn. Og når man har naturlige og fyldige bryn, ser man faktisk også yngre ud. Jeg tror trenden fortsætter, da det ikke kun er en trend, men hos os tilpasser vi altid efter hver persons behov, det er heller ikke alle det klæder at have store fyldige bryn, det kan for nogen se for voldsomt og ikke proportionelt ud til ansigtet. Så det hele skal harmonere sammen.

Skader det brynene at få dem farvet jævnligt?
Det kommer meget an på hvilken type farve man bruger. Vi benytter en bryn- og vippefarver som består af planteekstrakter, som morgenfrue, grøn te og blåbær. De indeholder bl.a. ikke parabener, Formaldehyd, toluene–2,5-diamine eller p-phenylenediamine. Derfor er farverne skånsomme og ikke giftige. Vi prøver at beskytte huden ekstra godt, og bruger Rudolf Care's økologiske Body Balm som både nærer, beskytter og plejer huden, som beskyttelse imens vi farver.

Hvordan plejer man bedst sine bryn?
Lad dem være. Brug en "brynbørste" til at rede dem opad med. Vi anbefaler at man bruger Intelligent Nutrients økologiske Lip Delivery Nutrition Balm til at hold dem på plads. Den er både nærende og plejende for huden, og det virker. Et andet super godt tip, som vi anbefaler til alle vores gæster der gerne vil have fyldigere bryn, er et gammelt skønhedstip som min mormor altid brugte, nemlig at bruge Økologisk Castor Oil (Amerikansk Olie) på både bryn og vipper hver aften. Så får de næring og masser af pleje og det vil hjælpe med at stimulere hårvæksten. Brug kun økologisk olie, så du undgår pesticider tæt på øjnene.