Årets Salon/Klinik/Butik 2019

Vi er SÅ stolte over at vi vandt Årets Salon/Klinik/Butik ved dette års Danish Beauty Awards. Om os har dommerne sagt følgende:

“Beauty Avenue ligger som en fredfyldt oase midt i den travle storby og udnytter alle fire etager i det fine gamle byhus. Stella Nisreen Kanaan startede Beauty Avenue for 18 år siden og har skabt et skønhedsunivers, der omfavner kunden med hyggelige omgivelser og et bredt udbud af behandlinger med en holistisk tilgang til velvære. Alt sammen holdt i et 100% gennemført økologisk og bæredygtigt miljø uden at gå på kompromis med kvaliteten af produkterne og behandlingerne. En ægte grøn profil til inspiration for andre.”

IMG_2513.jpg

Vi havde en fantastisk aften og er stadig helt overvældede over at modtage så flot en anerkendelse for det vi laver. Selvom vi kun var tre afsted fra Beauty Avenues Team, så deler vi selvfølgelig prisen med hele teamet! De arbejder hårdt hver eneste dag og fortjener al den ros de kan få!

I Stellas takketale sagde hun blandt andet:

“Sidste gang jeg stod på denne scene er præcis 7 år siden. Det er virkelig en stor ære at få lov til at stå her igen og tage imod prisen på vegne af hele Beauty Avenues team.

Jeg elsker skønhedsbranchen og jeg er personligt meget optimistisk når jeg ser på den udvikling der er sket bare de sidste 7 år. Beauty Avenue har været på en grøn og bæredygtig rejse og vi kan mærke at forbrugerne er med os! De kræver skønhedsprodukter, der er sunde, rene og økologiske. Trenden virker ustoppelig i disse dage og jeg tror virkelig på at det snart vil være standarden for vores branche!

For os I Beauty Avenue har det været en fantastisk rejse mod dette mål.

Lad os blive ved med at inspirere hinanden. Lad os bringe naturen tilbage i skønhedsbranchen. Forbrugerne har brug for det. Vi, de professionelle, har brug for det. Vores planet har brug for det.

Af hjertet, TAK!”

IMG_7949.jpg