Gør noget ved din hud, der virker

Facial.jpg

Vi kender det alle sammen, vi bruger rigtig hurtigt rigtig mange penge på skønhedsprodukter. Hvem har ikke både en rens, en scrub, en tonic, en serum og endnu en serum, en skrubbemaske og en dybderensende maske stående hjemme på badeværelseshylden? Du lavede helt sikkert også et løfte med dig selv om, at netop dette produkt skulle indgå som en fast del af din daglige og ugentlige rutine, men nu er det (muligvis) allerede endt bagerst i skabet, og måske betvivler du en lille smule hvorvidt holdbarheden allerede er udløbet?

Når nu vi bruger så mange penge på alverdens skønhedsprodukter, som bare står og samler støv, så hvorfor ikke bruge pengene på noget der faktisk virker? Og som giver både dig og din hud et friskheds-boost der sørger for at du er helt klar til efterår og vinterkulde? Vi har samlet 3 gode grunde til at du skal forkæle dig selv med en professionel ansigtsbehandling. 

  • Få ekspertråd til netop din hudtype
    Vi oplever ofte at vores gæster har en fejlagtig opfattelse af deres hudtype, og specielt oplever vi at mange tror at de har fedtet hud og bruger derfor produkter der “affedter” og dermed faktisk udtørrer huden, hvorved de får endnu mere fedtet hud. Ved at få råd og vejldning af en ekspert, undgår du at fejl-vurdere din egen hud og dermed bruge forkerte produkter. 

  • Dybderens og ekstraktion
    Husk det nu! Du må ikke selv begynde at fjerne urenheder. Derimod er det vigtigt at du lader en professionel behandler om dette job. Dybderens handler både om at fjerne urenheder og hudorme, men også om at fjerne skidt og snavs, som sætter sig på huden i løbet af dagen, hvorfor det er vigtigt at dybderense for at opretholde hudens sunde balance. Ved at få lavet en grundig peeling og dybderens forbereder du huden på at tage i mod alle dine andre nærende hudplejeprodukter, og du får dermed det optimale ud af produkterne. 

  • Professionel ansigtsmassage og berøring
    En professionel stimulerende ansigtsmassage sætter gang i blodcirkulationen og giver glød. Der er en god grund til at det er blevet en hel videnskab for sig at stimulere og styrke ansigtsmuskulaturen, kollagen og elastin i huden. Ligesom man for lang tid siden har anerkendt potentialet af motion for at ændre kroppens form, kan vi ligeledes gøre meget for asigtsmuskulaturen. Hertil kommer at det ofte er undervurderet, hvor meget menneskelig berøring påvirker vores psyke, men flere studier viser at berøring i høj grad påvirker vores mentale tilstand positivt. 

Vi ved at man ikke kan behandle hudproblemer alene ved hjælp af en facial eller to, og derfor har vi altid en holistisk tilgang til din behandling, der forkuserer på afstresning og ro i en ellers travl hverdag. Din hud fungerer ikke isoleret i forhold til resten af din krop, men er dit største organ, der hurtigt viser tegn hvis noget ikke er som det skal være. Derfor kan du ofte opleve en ændret hudtilstand, hvis din mentale tilstand ændrer sig, hvis der sker ændringer i din hormonelle balance eller hvis du fx. er udsat for større ændringer i dit liv.