Fitness Facial - en workout til ansigtet?

Måske har du lagt mærke til en af tidens største tendenser i skønhedsverdenen, nemlig ansigtstræning. En tendens, der handler om at stimulere ansigtets hud og muskler, og gennem blandt andet massage og ansigtsøvelser, give yngre, smukkere og mere fyldig hud. Hos Beauty Avenue kalder vi det en Fitness Facial™, men hvad betyder det egentlig? Og hvorfor skal man vælge en ansigtstræning, når man kan vælge en afslappende ansigtsbehandling?

Det perfekte sæt til at holde din hud smuk og gennemfugtet hele efteråret og vinteren 🍂🌧 Vi har sammensat Perfect Glow Facial Kit til dig, der ønsker at gøre noget  ekstra ud af din hudplejerutine, så du kan opnå den smukkeste glød, og sørge for at din hud er sund og gennemfugtet hele året. Læs mere om det lækre sæt på vores helt nye hjemmeside 💋⁠
⁠
⁠
#beautyavenuedk #beauty #beautiful #cleanbeauty #organicbeauty #summerglowallyear #ecoluxe #sustainableluxury

Hvornår har du sidst tænkt over at du faktisk har mere end 40 muskler i ansigtet? Og hvornår har du sidst givet dine ansigtsmuskler ligeså meget opmærksomhed som resten af musklerne i kroppen? Vi ved, at vi helt naturligt, med håndkraft, kan aktivere og stimulere ansigtsmusklerne og opnå helt fantastiske opstrammende resultater. Med massage kan vi stimulere musklerne, tone dem og hjælpe både muskler og hudens struktur med at forblive fast og spændstig.

Med Beauty Avenues Fitness Facial™ ønsker vi at give dit ansigt en workout, med en god, fast og stimulerende massage, der aktiverer musklerne og hudvævet. Vores filosofi bygger på idéen om, at hvis vi træner og modellerer vores ansigtsmuskulatur, så bliver musklerne stærkere og mere tonede, og det vil være med til at vedligeholde, og endda genopbygge, noget af dit ansigts volume.

Beauty Avenues Fitness Facial™ er lymfedrænende, og massagen hjælper med at få ilt ud til blodet, hvilket netop er med til at sørge for, at huden bevarer sin spændstighed og sunde glød.

Beauty Avenues Fitness Facial™ bygger på idéen om en full-face workout, hvor vi starter med at afrense og varme huden op, derefter sætter vi gang i hudens kredsløb, vi bruger forskellige massageteknikker til toning og sculpting af ansigtsmuskulaturen, og slutter af med en nedkølende session. For at balancerer huden anvender vi både varme og kolde elementer. Herudover stimuleres collagenproduktionen med økologiske plantestamceller, der giver huden masser af næring og fugt.

Behandlingen har vi designet til kun at vare 30 minutter, så du nemt kan få tid til din træning. For at få det fulde udbytte, anbefaler vi at du får lavet en Fitness Facial™ regelmæssigt, og holder træningen vedlige derhjemme ved at følge vores guide til en mini-hjemme-workout. For at gøre det ekstra nemt, har vi skabt Perfect Glow Facial Kit, der indeholder alt du skal bruge til at træne dit ansigt hjemme. Vi har også skabt et klippekort til Fitness Facial™-behandlinger, som du kan købe i forbindelse med din behandling, så du regelmæssigt kan give dit ansigt en workout.

Amanda Vegenfeldt