De eneste 4 produkter du behøver

Skal 2019 være året, hvor du får styr på dine sunde hudplejerutiner? Så har vi her samlet de eneste 4 produkter, vi mener, der skal til for at få en sund og velplejet hud. Læs med nedenfor og se hvordan du ved hjælp af kun 4 forskellige produkter kan få en smuk hud med masser af glød.

med_res.jpg

1. Rens, rens, rens!

Sørg for at rense huden både morgen og aften med en god cleanser, der ikke udtørrer huden. Vi anbefaler Intelligent Nutrients Nourishing Cleansing Creme, der bl.a. indeholder plantestamceller og alger, som sørger for at holde hudens naturlige fugt, og hjælper med hudcellefornyelsesprocessen. Nourishing Cleansing creme er fri for sulfater, silikone, parabener syntetisk parfume og petrokemiske sæber.

 
 

2. Eksfolier!

Et par gange om ugen anbefaler vi at du supplerer din rutine med en god ansigtsscrub. Igen gælder det, at du skal vælge en der ikke udtørrer din hud. Vi anbefaler altid Intelligent Nutrients Refining Micro Polish, der giver næring til huden, samtidig med at den blidt eksfolierer med jojobakerner, der ikke er skadelige for hverken dig eller naturen. Du skal eksfoliere huden fordi det fjerner de døde hudceller, der har tendens til at ligge som en mat og kedelig overflade på huden. Eksfoliering gør også at dine andre produkter vil trænge bedre ind, så du rent faktisk får noget ud af dem. Det er så dumt at spilde lækre fugtgivende produkter, fordi huden ikke er eksfolieret og produktet derfor ikke kan trænge ind.

 
 

3. Fugt - Step 1

Især vinteren har vi brug for ekstra fugt i form af en god fugtgivende serum. Vi, og langt de fleste af vores gæster, er allerede fuldstændig afhængige af Intelligent Nutrients Renewing Oil Serum, der giver fugt og næring i dybden. Den er det perfekte valg både til efter brazilian sugaring, men bestemt også som den allerbedste og mest fugtgivende ansigtsserum du nogensinde har prøvet. Brug den både til tør, sensitiv og fedtet hud, serummet består af en lang række naturlige olier, der forlænger hudcellernes levetid, og øger hudens collagen og elastin produktion.

 
 

4. Fugt - Step 2

Udover en god fugtserum er det altid nødvendigt at bruge en god lotion eller creme til at afslutte dit hudplejeritual. En fugtighedscreme giver fugt og næring til huden, samtidig med at den holder på fugten fra alle de andre produkter, og beskytter huden mod al udefrakommende forurening. Restorative Moisturizing Emulsion er en let lotion, der giver masser af fugt, og er rig på antioxidanter. Den indeholder den komplekse Intellimune Oil blanding, der giver næring til dine hudceller og beskytter mod frie radikaler.

Med disse enkle 4 steps skulle du gerne være good to go og sikre dig selv en smuk glød i 2019. Skal i år være året hvor du finder den rette hudplejerutine? og måske endda holder dig til den? Det er i hvert fald ét af de mål, vi har sat for os selv i 2019.