9 spørgsmål til din Beauty Therapist - Seline

Med huset fuld af dygtige skønhedsnørder har vi besluttet at lade dem alle svare på 9 spørgsmål om deres liv i skønhedsbranchen, hvad de har lært og selvfølgelig bedt dem om at dele deres bedste skønhedstips og tricks med dig. For når det gælder skønhed, hvorfor så ikke få vejledning direkte fra eksperten og dem der arbejder med det hver eneste dag? Denne gang har vi talt med smukke og dygtige Seline, der fortæller om eksfoliering af huden, overplukkede bryn og en masse andet.

Seline.JPG

Hvorfor har du valgt at arbejde i skønhedsbranchen?

Det er faktisk et svært spørgsmål. Min mor er frisør, så jeg er rimelig meget vokset op i branchen. Jeg har jo ret meget og ret stort hår, så hun brugte mig altid som model eller dukke kan man nærmest sige. Hun lavede de vildeste håropsætninger, og øvede makeup på mig. I starten interessede det mig ikke rigtig, og jeg kunne ikke lide at bruge makeup. Men så begyndte jeg at gå op i hvordan jeg kunne passe på min hud, og ville gerne vide mere om det. Det tog mig virkelig lang tid, at finde ud af hvad jeg ville studere, men da jeg fandt frem til kosmetikeruddannelsen, tænkte jeg ”hvorfor ikke bare prøve det?” Og hurtigt voksede det på mig, og jeg blev rigtig glad for det.

Hvad er det bedste ved dit job?

Alt! Vi hjælper jo folk! Og på en sund måde! Vi hjælper folk til at få det bedre med dem selv, og måske få bedre hud og ja, bare føle sig mere selvsikre.

Hvad er dit bedste skønhedstip?

Don’t over do it! Og vær dig selv! Det er måske en kliche, men skønhed kommer virkelig indefra, og derfor må man også være tro mod sig selv. Måske er det moderne at have tykke og fyldige bryn, men det skal også være naturligt og passe til dig. Man kan selvfølgelig gøre meget for at få fyldige bryn, men det skal også passe til dit ansigt og til dig. Så det handler virkelig om, at “arbejde” med hvad du har, og finde ud af at fremhæve netop hvad der er særligt ved dig, i stedet for bare at følge trends og lignende. Det gælder eksempelvis også læbestiftsfarver og lignende. Det kan godt være, at en specifik farve er moderne, men måske passer den ikke til dig og dit ansigt. Så find den farve der klæder dig, og som gør dig glad, og så kan det være ligemeget, om den er moderne eller ej.

Hvilket skønhedsprodukt kan du absolut ikke leve uden?

Jeg har virkelig tør hud, så Renewing Oil Serum fra Intelligent Nutrients er virkelig min bedste ven. Den giver en masse fugt, og det har jeg brug for. Og så eksfoliering! Der er mange, der er bange for at skrubbe huden når den er tør, men det hjælper virkelig, og gør at olien trænger meget bedre ind.

Hvad gør du, når du skal gøre noget ‘ekstra’/forkæle dig selv?

Jeg laver faktisk tit hjemmelavede ansigtsmasker. Så bruger jeg, hvad vi nu har i køkkenet, måske yoghurt eller olivenolie, og så er det bare at komme det på huden og lade det sidde og trænge ind, inden man vasker det af. Derudover ser jeg en masse serier… selvfølgelig! Ansigtsmaske og en god serie, det er den bedste kombination efter en lang dag.

Hvad er dit bedste grønne/bæredygtige tip?

En af de ting jeg har lært i Beauty Avenue er skraldesortering. Jeg vidste selvfølgelig godt, at det var godt at sortere skrald før jeg startede, men jeg vidste måske ikke helt, hvor meget du rent faktisk kan sortere. Og så er jeg glad for, at jeg har lært mere om, hvorfor man rent faktisk skal sortere skrald, så det ikke bare er noget, jeg bare gør, men jeg ved hvilken forskel det gør, og hvor vigtigt det er, at vi tænker over vores skrald, og hvad vi gør med det.

Hvad fortæller du oftest dine gæster?

Eksfolier, eksfolier, eksfolier! Det er virkelig det, jeg siger mest i løbet af en dag. Det gør huden blødere og flottere, det gør at dine produkter rent faktisk kan trænge ind i huden, og hvis du har tendens til indgroede hår, så gør det en verden til forskel. Det har jeg nemlig selv tendens til, og jeg har virkelig prøvet, hvor stor en forskel det kan gøre, hvis man eksfolierer. Det er måske også derfor, jeg også siger det videre til alle mine gæster.

Hvilke fejl ser du typisk, at dine gæster laver, når det gælder bryn?

Det er helt sikkert at overplukke brynene. Ofte ser jeg, at vores gæster har fjernet hår med pincet mellem behandlingerne, fordi de synes, at det var irriterende, og måske fordi håret stak ud, og ikke voksede i samme retning som resten af brynet. Men ofte får det betydning for brynenes form, og tit skal hårene faktisk bare trimmes, fremfor at de bliver plukket og fjernet helt. Så det er altid bedre ikke at plukke selv og i stedet lade brynene gro imellem behandlingerne.

Hvad er din yndlings behandling?

Det er også et svært spørgsmål, hvordan skal jeg vælge én? Jeg elsker virkelig at lave bryn, sådan som vi gør det her. Fordi vi virkelig personaliserer brynene, og det er et helt forløb, man kan gennemgå, som bare sikrer, at man ender ud med de smukkeste bryn, der passer til ansigtet.
Og så elsker jeg virkelig vores Signature Facial, fordi den ikke kun handler om ansigtet. Der er både noget for kroppen, håret og en holistisk tankegang, der bare sørger for, at man går herfra fuldstændig afslappet og med ro i sindet. Det elsker jeg virkelig!