9 spørgsmål til din Beauty Therapist - Laura

Med huset fuld af dygtige skønhedsnørder har vi besluttet at lade dem alle svare på 9 spørgsmål om deres liv i skønhedsbranchen, hvad de har lært og selvfølgelig bedt dem om at dele deres bedste skønhedstips og tricks med dig. For når det gælder skønhed, hvorfor så ikke få vejledning direkte fra eksperten og dem der arbejder med det hver eneste dag? Denne gang har vi talt med ultra skønne Laura, der fortæller om første gang hun så smukke lakerede negle, kærligheden til loofahen og så deler hun en masse gode skønhedstips.

Laura1.jpeg

Hvorfor har du valgt at arbejde i skønhedsbranchen?

Jeg startede virkelig tidligt faktisk. Jeg tror jeg var 6 eller 7 år da jeg første gang forelskede mig i smukke negle. Jeg bed nemlig mine negle dengang, men så havde min bror en kæreste med hjemme, og hun havde de smukkeste lakerede og perfekt formede negle. Fra den dag af bed jeg aldrig mine negle igen. Der er mange regler i de rumænske skoler (Laura er født og opvokset i Rumænien), og man måtte for eksempel ikke have neglelak på. Så hver fredag når jeg kom hjem, lakerede jeg mine negle, så de var smukke hele weekenden og fjernede det igen om søndagen. Senere gik jeg på universitetet og læste rumænsk litteratur og engelsk. Jeg lakerede stadig mine negle konstant, og en dag sagde min bror, at jeg burde arbejde hos en neglesalon, så det gjorde jeg, mens jeg færdiggjorde min uddannelse. Bagefter blev jeg bare i salonen, fordi det var der jeg havde min interesse.

Hvad er det bedste ved dit job?

At arbejde med mennesker - det giver mig den største tilfredstillelse. Når man er færdig med en behandling, og det hele bare er gået som det skulle og du kan se det på gæstens ansigtsudtryk, det er bare det bedste.

Hvad er dit bedste skønhedstip?

Gør noget godt for dig selv mindst én gang om måneden. Hvis du ikke har pengene, så gør det selv. Og hvis du ikke har tid, så gør det alligevel. Bare du gør et eller andet specielt for dig selv én gang om måneden. Det er ligemeget hvad det er, bare du gør noget.

Hvilket skønhedsprodukt kan du absolut ikke leve uden?

Jeg kan da ikke nævne ét? Det er ikke fair. Hvis jeg skal nævne noget, så må det være loofahen. Jeg kan godt gå en dag uden at fugte min hud, men jeg kan ikke leve uden loofahen. Jeg bruger den hver dag i badet, helt uden at tænke over det. Jeg bruger den på hele kroppen og den masserer min hud og gør den dejlig blød. Ofte kommer jeg lidt aroma på den, så der dufter skønt i hele badet.

Hvad gør du, når du skal gøre noget ‘ekstra’/forkæle dig selv?

Så bruger jeg ekstra tid på at rense min hud og bruger masker. Bare det der med at have god tid på badeværelset til at rense, bruge maske og massere produkterne godt ind i huden, det elsker jeg. Og så lakerer jeg mine negle, selvfølgelig! Hvis jeg har tid gør jeg det også på mine fødder. Selv efter en hel dag hvor jeg lavet manicure og pedicure i Beauty Avenue, er det fantastisk at gå hjem og gøre det på sig selv bagefter - det er helt terapeutisk for mig.

Hvad er dit bedste grønne/bæredygtige tip?

At man ikke skal købe 10 produkter fordi de er billige og indpakningen er flot, hvis man ikke kommer til at bruge dem. Så hellere bruge pengene på ét godt produkt, der kan give dig det hele. Vi har for eksempel en håndcreme, hvor indpakningen ligner en tandpasta, men selve produktet er helt fantastisk og den er fyldt med sunde og rene ingredienser, og du kan bruge det til hænderne, neglene, albuerne, det hele faktisk.

Hvad fortæller du oftest dine gæster?

Jeg synes ofte jeg fortæller at de skal være konsekvente, holde sig til de gode vaner og være tålmodige. Der er så mange der eksempelvis bruger loofahen i en uge og forventer resultater med det samme eller prøver hårfjerning én enkel gang og forventer at det vil ændrer sig efter en enkel behandling. Men hvis du gør det konsekvent, bruger din loofah og får lavet hårfjerning hver måned, så vil man virkelig se ændringer. Mange tror at de vil se resultater med det samme, når de bruger et produkt, men det kan altså godt tage tid. Så man skal ofte give det mere tid end man lige tror.

Hvilke fejl ser du typisk, at dine gæster laver, når det gælder negle?

Mange glemmer deres hænder og fødder. Det lyder måske fjollet, men det er altså rigtigt. Mange kommer creme på til anklerne og håndledene og glemmer alt om fødder og hænder, fordi de ikke kan lide at de er fedtede. Det bedste man kan gøre er at have en creme ved sin seng, som man kommer på hænder og fødder inden sengetid.
Og en anden ting der er virkelig vigtigt; brug handsker! Alle cykler jo i Danmark og vejret er koldt og hårdt for huden, så det bedste du kan gøre er altså virkelig at beskytte dem med handsker. Og til sidst vil jeg jo altid råde folk til ikke at bruge giftige og skadelige neglelakker; det er ikke godt for neglene eller dig. Hvis du synes dine negle flækker og er misfarvede, så kan det altså være den neglelak du bruger, som er virkelig skadelig for dig.

Hvad er din yndlings behandling?

Jeg kan ikke vælge faktisk, der er tit gæster der spørger mig om det, og jeg kan ikke svare på det. Jeg elsker at lave behandlinger helt generelt. For mig handler det om mennesket jeg møder - det er det der er oplevelsen for mig.