Økologiske bryllupsbehandlinger

 

Lad os skræddersy det perfekte behandlingsforløb op til dit bryllup

Vi ved, at du helt sikkert har nok at tænke på op til din store dag, og vi ved også hvor meget det betyder for dig, at du føler dig smuk og som dit bedste jeg på netop denne dag. Derfor vil det være os den største fornøjelse at skræddersy det helt perfekte behandlingsforløb, der passer til lige netop dig og dit bryllup.

Vi har stor erfaring med mange forskellige typer brude, og derfor ved vi også, at man kan have mange forskellige behov. Vi har ingen forudbestemte bryllupspakker, fordi vi gerne vil tilpasse os til netop dine ønsker.

Uanset hvad der for dig er de perfekte bryllupsbehandlinger, så har vi helt sikkert noget der matcher, uanset om du ønsker en enkelt eller flere behandlinger. Ofte oplever vi at kommende brude eksempelvis ønsker at få lavet manicure, pedicure, ansigtsbehandlinger, Spray Tan, hårfjerning samt retning og farvning af bryn.

Vi har også mulighed for at hjælpe med din brude make-up. Her vil det altid være nødvendigt at du først kommer ind til en prøve make-up inden for at vælge de rigtige farver, sammen med af vores dygtige make-up artister.

Vi sammensætter også gerne en hyggelig dag for dig og dine nærmeste veninder hvis du skulle ønske det. Vi har stor erfaring med Spa Parties, som vi f.eks. kan lave i vores hyggelige Relaxation Lounge, hvor vi vil forkæle jer med lækre massage- og ansigtsbehandlinger, afslapning og økologiske bobler.

Skal vi hjælpe dig godt på vej til det perfekte bryllups-look, er næste skridt at du udfylder formularen herunder med dine personlige ønsker. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt med vores forslag til din skræddersyede bryllupspakke.

 
Navn *
Navn
Mobiltelefon *
Mobiltelefon
Er du allerede gæst hos Beauty Avenue? *
Bryllupsdato *
Bryllupsdato
Skriv hvilke behandlinger du ønsker skal være en del af din bryllupspakke.
Vi sammensætter gerne en hyggelig dag for dig og dine brudepiger/veninder inden den store dag.