Renewal Complex Skin Serum - Spot Treat (1 Vial)

Renewal Complex Skin Serum - Spot Treat (1 Vial)

540.00

Intelligent Nutrients

1 vial, 12 ml

Hudtype

Alle hudtyper, særligt:

  • Tør hud

  • Moden hud

Fokus

Aldersrelaterede forandringer / Tab af elasticitet / Mat hudtone / Ujævn hudtone / Pigmentforandringer / Hyperpigmentering / Misfarvninger i huden / Ar / Solskader

Hvorfor vi elsker den

Renewal Complex Skin Serum Spot Treat er målrettet er målrettet områder med aldersforandringer, bl.a. omkring øjnene, læberne og i panden.  Det høje indhold af højpotent og virksomt plante-stamcelle ekstrakt (11%), booster hudcellerne og dannelsen af kollagen og elastin i huden. Din huds fremtoning bliver tydeligt forynget, fordi misfarvninger i huden mindskes og udjævnes, strukturen udglattes og hudens genvinder sin elasticitet og en sund og strålende glød. 

I et studie rapporterede 95% en synlig reduktion i fine linjer og rynker*

*baseret på laboratorie-, forbruger- og/eller kliniske studier.

Sådan bruges den

Bruges morgen og aften på ren hud. Påføres omkring munden, overlæben, øjenområdet og panden. Kan også anvendes på dekolleté, strækmærker eller andre ‘imperfektioner’ i huden. 

NB: Bør bruges inden for en måned efter åbning for at opnå plante-stamcellernes fulde virkning og dermed får huden det fulde udbytte af den gavnlige effekt.

Quantity:
Add To Cart

Power-ingredienser

Plant Stem Cell Science™

Det patenterede Plant Stem Cell Skin Science™ udgøres af en blanding af Edelweiss, Purpursolhat og Asiatisk Centella, som alle anvendes i deres mest potente form for maksimalt udbytte og dermed bedst mulig effekt i huden. Plante-stamcellerne har en iboende regenererende og forebyggende virkning på huden, hvilket gør, at huden optimeres og forynges. Aldersrelaterede ændringer udviskes og mindskes - om det er fine linjer og rynker, pigmentering, misfarvninger, alderspletter eller rødme i huden. Resultatet er overbevisende og bringer huden i sin sundeste og bedste version - mere klar, smidig, glat og med en fin glød. 


Alle ingredienser

Aloe Barbadensis Leaf Juice,1 Glycerin,1 Leontopodium Alpinum (Edelweiss) Meristem Cell Culture,2 Centella Asiatica (Asiatisk Centella)Meristem Cell Culture,2 Echinacea Angustifolia (Purpur Solhat) Meristem Cell Culture,2 Xanthan Gum,1 Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Sodium Hydroxide

1 Certificeret økologisk

2 Plante-stamcelle antioxidant


Vidste du?

Plante-stamceller er relativt få og koncentrerede i de mest sårbare dele af planten, bl.a. blomster og blade, hvor de bidrager til plantens vækst og reparerings-processer. Disse celler indeholder en høj koncentration af antioxidanter, som aktivt faciliterer og booster dannelsen af nye hudceller og sundt væv, hvilket har en revitaliserende og foryngende effekt på huden. 

Gennem en banebrydende ny bioteknologisk udvindingsproces opnår man en koncentration af antioxidanter, som er 1000 gange højere end man ville finde i naturen. Ved at undlade dyrkning ved jordbrug opnår man en række fordele og en langt mere miljøvenlig produktion. 

  • Reducering i vandforbrug med 1.000 tons sammenlignet med traditionelle produktionsmetoder.

  • Bidrager til beskyttelse og bevarelse af de mest sjældne plantearter.

  • 100% sikkerhed for renhed - at plante-stamcellerne er helt fri for ukrudsmidler, pesticider og svampedræbende midler. 

  • Bidrager til bæredygtig produktion og reducering af drivhusgasser i kraft af at man undlader dyrkning ved jordbrug. 

  • Ikke-genmodificerede indholdsstoffer

 
 
ICEA.png