Combination + Oily Organic Skin Care

Combination + Oily Organic Skin Care

665.00

Intelligent Nutrients

Serie med fire, udvalgte produkter:

  1. Purifying Cleansing Gel (23.7 ml)

  2. Purifying Tonic (3.7 ml)

  3. Renewing Oil/Serum (23 ml)

  4. Restorative Moisture Emulsion (30 ml)

Hudtype

  • Kombineret hud

  • Uren / fedtet hud

Quantity:
Add To Cart

Hvorfor vi elsker den

Til dig, der har en fedtet hud med tendens til urenheder, har vi samlet den komplette serie til din daglige hudpleje. De økologisk certificerede produkter virker beroligende for huden og balancerende på hudens olieproduktion. Hver enkelt produkt er beskrevet herunder. For mere info og anvisninger på, hvordan produkterne bruges, gå til den individuelle side for hvert produkt.

 

Purifying Cleansing Gel

Purifying Cleansing Gel føles dejligt kølende på på huden og balancerer og reducerer olieproduktion og tendens til rødme. Din hud bliver effektivt renset for urenheder, men slet ikke udtørret takket være de udsøgte, plejende ingredienser og de potente plante-stamceller, som er spækket med beskyttende og regenererende antioxidanter.

Læs mere om produktet og dets anvendelse her

 

Purifying Tonic

Purifying Tonic er noget af en multitasker, som både toner, balancerer, renser og opfrisker huden. Men først og fremmest har den helt unikke fugtgivende egenskaber, som kommer fra formlens Intellimune® Super Seed Complex. Produktet forsegler rense-fasen ved at optimere hudens tilstand og evne til at optage og udnytte efterfølgende plejeprodukter. Det høje indhold af potente antioxidanter booster cellerne og giver huden elasticitet og glød. Din hud efterlades frisk og i balance. 

Læs mere om produktet og dets anvendelse her

Renewing Oil Serum

Renewing Oil Serum er simpelthen vanedannende. Den smukke, grønne, nærende olie består af en dynamisk blanding af nærende planteolier og det potente Intellimune® Antioxidant Complex, som booster cellerne og kollagenproduktionen i huden. I formlen indgår argan-, acai- og aktive æteriske olier, som er nøje udvalgt på grund af deres evne til at tilpasse sig hudens sebum og balancere huden. Det betyder, at ansigtsolien virkeligt arbejder med huden og tilfører den præcist, hvad den har brug for. Tør hud fugtmættes, og olieret hud genfinder sin balance. Mat hud genvinder sin glød og rød, sensitiv hud fortones. Olien absorberes let ind i huden og føles ultra let, hvorfor den kan bruges på alle årstider - også i sommervarmen. 

Læs mere om produktet og dets anvendelse her

Restorative Moisturizing Emulsion

Restorative Moisturizing Emulsion er virkelig behagelig og unik i sin lethed. Samtidig leverer den meget overbevisende optimale mængder på fugt, næring og beskyttelse til huden. Formlen er baseret på en blanding af de bedste omega-fedtsyrer og et kompleks af potente aktive antioxidanter, hvilket bringer din huds vitalitet og glød tilbage samt forebygger ældningstegn. Du opnår en blødere mere elastisk hud med en klarere fremtoning.

Læs mere om produktet og dets anvendelse her

Soil Association Organic.png
USDA Organic.jpg